مطالب مرتبط:
قوه قضاییه: 2 عامل دشمن از اغتشاشگران دی ماه اعدام شدند(+عکس)
اعدام دو عامل دشمن در اغتشاشات دی ماه 1404
قوه قضاییه: 2 عامل دشمن اعدام شدند
قوه قضاییه: 2 عامل دشمن اعدام شدند
اعدام دو نفر از عاملین دشمن در اغتشاشات دی ماه 1404
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 فروردین 1405 ساعت 09:352026-04-05سياسي

قوه قضاییه: 2 عامل دشمن از اغتشاشگران دی ماه 1404 اعدام شدند (+عکس)


حکم اعدام محمدامین بیگلری و شاهین واحدپرست براساس موازین قانونی به مرحله اجرا درآمد.

- قوه قضاییه: 2 عامل دشمن از اغتشاشگران دی ماه 1404 اعدام شدند (+عکس) قوه قضاییه: حکم اعدام محمدامین بیگلری و شاهین واحدپرست براساس موازین قانونی به مرحله اجرا درآمد.

قوه قضاییه اعلام کرد 2 نفر به نام محمدامین بیگلری و شاهین واحدپرست محکوم شده حوادث دی ماه 1404 اعدام شدند.

قوه قضاییه ادامه داد: محمدامین بیگلری و شاهین واحدپرست دو عامل دشمن در اغتشاشات دی ماه 1404 که به یک مکان دارای طبقه بندی نظامی تعرض کرده و ضمن مشارکت در تخریب و آتش زدن این مکان حساس، تلاش داشتند به اسلحه خانه دسترسی پیدا کنند، پس از رسیدگی به پرونده و تایید حکم نهایی در دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شدند.

قوه قضاییه اضافه کرد:  در جریان اغتشاشات تروریستی دی ماه سال 1404، عده ای از عناصر دشمن تلاش داشتند به مکان نظامی ورود کرده و با سرقت سلاح و ادوات نظامی دست به کشتار گسترده مردم بزنند.

کلانتری ها، حوزه های مقاومت بسیج و دیگر اماکن ممنوعه نظامی از جمله نقاط حساسی بودند که تروریست ها قصد نفوذ به آنها را داشتند که ناموفق ماندند.

محمدامین بیگلری فرزند مصطفی و شاهین واحدپرست فرزند غلامرضا از عناصر دشمن بودند که در شامگاه 18 دی ماه به همراه تعدادی دیگر از آشوبگران با تعرض و


برچسب ها: قوه قضاییه - دی ماه - اعدام - بیگلری - شاهین - اغتشاشگران - قوه
آخرین اخبار سرویس:

قوه قضاییه: 2 عامل دشمن از اغتشاشگران دی ماه 1404 اعدام شدند (+عکس)

قوه قضاییه: 2 عامل دشمن از اغتشاشگران دی ماه 1404 اعدام شدند (+عکس)