مطالب مرتبط:
تقدیر از فعالان جامعه مسلمانان کره جنوبی
مطبوعات خراسان جنوبی در 31 فروردین/اهتزاز پرچم رضوی در استان
ادعای ترامپ: کنترل یک کشتی باری با پرچم ایران را به دست گرفتیم
درستکار: این پرچم است که دست ورزشکار را بالا می برد
ادعای ترامپ: کنترل یک کشتی با پرچم ایران را به دست گرفتیم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 13:402026-04-20بين الملل

برنده نوبل ادبی کره جنوبی پرچم پرفروش ها را در دست دارد


رمان های هان کانگ، برنده جایزه نوبل اهل کره جنوبی، در فهرست پرفروش ترین های این کشور در طول یک دهه گذشته جای دارند، هرچند عادت کتابخوانی رو به کاهش است.

- برنده نوبل ادبی کره جنوبی پرچم پرفروش ها را در دست دارد رمان های هان کانگ، برنده جایزه نوبل اهل کره جنوبی، در فهرست پرفروش ترین های این کشور در طول یک دهه گذشته جای دارند، هرچند عادت کتابخوانی رو به کاهش است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایشین نیوز، هان کانگ، نویسنده کره جنوبی و اولین برنده جایزه نوبل ادبیات این کشور، عنوان موفق ترین نویسنده این کشور از نظر تجاری در دهه اخیر را از آن خود کرد و رمان های او دو رتبه برتر را در فهرست پرفروش ترین کتاب های 10 سال اخیر، به خود اختصاص داده اند.

برمبنای آماری که دیروز (یکشنبه) منتشر شد، کتاب های گیاهخوار و اعمال انسانی هان به ترتیب رتبه های اول و دوم را در کل فروش 10 ساله از آوریل 2016 تا 2026 کسب کرده اند.

این رتبه بندی ها شامل فروش آنلاین و آفلاین است.

گیاهخوار که سال 2007 منتشر شد، پس از آن که هان به عنوان اولین نویسنده کره ای برنده جایزه بین المللی من بوکر در سال 2016 شد، به شهرت جهانی دست یافت.

این پیروزی باعث افزایش خوانندگان داخلی شد و این رمان به مدت 12 هفته صدر جدول پرفروش ترین ها را از آن خود کرد و در نهایت به پرفروش ترین کتاب آن سال


برچسب ها: برنده جایزه نوبل - کره جنوبی - پرفروش ترین - پرفروش - جایزه نوبل - برنده نوبل ادبی - جنوبی
آخرین اخبار سرویس:

برنده نوبل ادبی کره جنوبی پرچم پرفروش ها را در دست دارد

برنده نوبل ادبی کره جنوبی پرچم پرفروش ها را در دست دارد