مطالب مرتبط:
بارش باران، کاهش دما و ریزش برف در ارتفاعات از امشب در گلستان
رگبار باران در استان های ساحلی خزر/ کاهش دما در نیمه شمالی کشور
هشدار هواشناسی؛ تگرگ و کاهش 8 درجه ای دما در راه این استان
کاهش دما در قزوین پیش بینی شد
رگبار باران در استان های ساحلی خزر/ کاهش دما در نیمه شمالی کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 فروردین 1405 ساعت 15:252026-04-05اقتصادي

احتمال سرمازدگی محصولات کشاورزی با کاهش دما در فارس


رییس اداره پیش بینی هواشناسی فارس با اشاره به هشدار نارنجی کشاورزی، از خسارت و سرمازدگی احتمالی محصولات کشاورزی خبر داد.

- رییس اداره پیش بینی هواشناسی فارس با اشاره به هشدار نارنجی کشاورزی، از خسارت و سرمازدگی احتمالی محصولات کشاورزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس , محمدعلیزاده از صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشاورزی در استان خبر داد و گفت: از روز یکشنبه 16 فروردین 1405 روند کاهش محسوس دما در سطح استان آغاز می شود و این شرایط تا اواخر وقت سه شنبه 18 فروردین ادامه دارد.

او با بیان اینکه این سامانه موجب افت قابل توجه دما و احتمال سرمازدگی می شود، افزود: این شرایط جوی تمامی مناطق استان فارس را در بر می گیرد و می تواند به محصولات کشاورزی خسارت وارد کند، بنابراین لازم است کشاورزان هشدار های هواشناسی را جدی بگیرند.

رییس اداره پیش بینی هواشناسی فارس با تأکید بر آمادگی بهره برداران بخش کشاورزی بیان کرد: زارعان و باغداران باید به ویژه در ساعات اولیه صبح تمهیدات لازم برای مقابله با کاهش دما را در نظر بگیرند.

او ادامه داد: جلوگیری از تردد دام ها و عشایر به مناطق مرتفع به دلیل افت دما، ایجاد پوشش محافظ برای نهال های جوان نخل و مرکبات و همچنین خودداری از هرس درختان در این شرایط از جمله توصیه های مهم به کشاورزان اس


برچسب ها: محصولات کشاورزی - کشاورزی - پیش بینی هواشناسی - هواشناسی - سرمازدگی - رییس اداره - محصولات
آخرین اخبار سرویس:

احتمال سرمازدگی محصولات کشاورزی با کاهش دما در فارس

احتمال سرمازدگی محصولات کشاورزی با کاهش دما در فارس