مطالب مرتبط:
رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و فرانسه
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و قطر
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر (17 فروردین 1405)
وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت وگو کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و قطر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 فروردین 1405 ساعت 22:352026-04-06بين الملل

رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر


آقای عراقچی ضمن اشاره به اهتمام تهران به حفظ روابط دوستانه با کشورهای منطقه، بر عزم راسخ ایران برای دفاع از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی خود تأکید کرد.

- به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیم ا وزیر امور خارجه در گفتگوی تلفنی با وزیر خارجه قطر با تشریح جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران گفت: جنایات جنگی آمریکا و رژیم اسراییل به ویژه حمله به مدارس، دانشگاه ها، بیمارستان ها، زیرساخت های صنعتی و تولیدی و تاسیسات هسته ای، باید در محاکم داخلی و مراجع بین المللی مورد محاکمه و مجازات قرار بگیرد.

آقای عراقچی همچنین با تاکید بر اهتمام تهران به حفظ و ارتقای روابط دوستانه با کشور های منطقه از جمله قطر، وضع موجود را منحصرا ناشی از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و نیز سوء استفاده آمریکا از پایگاه ها و دارایی های نظامی خود در کشور های منطقه برای تجاوز دانست.

وزیر امور خارجه با اشاره به تعهد حقوقی بین المللی همه دولت ها در جلوگیری از استفاده دیگر کشور ها از قلمروی آنها برای تجاوز نظامی به کشور های دیگر، ابراز امیدواری کرد کشور های منطقه در راستای صلح و امنیت دسته جمعی و درون زا حرکت کنند.

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر هم با اشاره به موضع اصولی این کشور در رد استفاده از زور و احترام به حاکمیت مل


برچسب ها: رژیم صهیونیستی - روابط دوستانه - آمریکا - ایران - صهیونیستی - وزیران خارجه ایران - بین الملل
آخرین اخبار سرویس:

رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر

رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر