مطالب مرتبط:
تعیین تکلیف کاربری اراضی در سراسر استان مازندران
سرریز سدهای کوتاه اهر؛ تأمین آب اراضی باغی در سال آبی جاری
حملات حزب الله لبنان به شمال اراضی اشغالی
فیلم| نخستین نشا مکانیزه در مازندران انجام شد/ 220 هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت برنج
کشت چغندرقند در 7500 هکتار از اراضی پیرانشهر آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 فروردین 1405 ساعت 12:252026-04-12سياسي

شناسایی 7 تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کهگیلویه


مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه از شناسایی 7 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، حکمت الله همتی نژاد، گفت: با توجه به احتمال سوءاستفاده برخی افراد از تعطیلات برای انجام ساخت وساز های غیرمجاز، طرح ویژه نظارت و پایش اراضی کشاورزی از ابتدای تعطیلات در شهرستان اجرا شد.

وی با تأکید بر اهمیت حفاظت از اراضی کشاورزی به عنوان سرمایه ای ملی افزود: در جریان این گشت های نظارتی، 7 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی شهرستان شناسایی شد که اقدامات قانونی لازم در این زمینه در حال انجام است.

مدیر جهاد کشاورزی کهگیلویه با هشدار به متخلفان ادامه داد: با افرادی که اقدام به تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کشاورزی کنند، مطابق قانون و به صورت قاطع برخورد می شود.

همتی نژاد همچنین از ادارات خدمات رسان خواست در جلوگیری از این تخلفات همکاری جدی داشته باشند و گفت: انتظار می رود دستگاه های خدمات رسان بدون دریافت تأییدیه از جهاد کشاورزی و طی شدن مراحل قانونی تغییر کاربری، از واگذاری هرگونه انشعاب آب، برق و گاز خودداری کرده و در صورت مشاهده انشعابات غیرمجاز نسبت به قطع آنها اقدام کنند.


برچسب ها: اراضی کشاورزی - کشاورزی - غیرمجاز - تغییر کاربری - کهگیلویه - کشاورزی کهگیلویه - اراضی
آخرین اخبار سرویس:

شناسایی 7 تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کهگیلویه

شناسایی 7 تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کهگیلویه