مطالب مرتبط:
اختصاص 80 همت برای جبران خسارت های کشاورزی در فارس
خسارت صددرصدی تگرگ به کشاورزان بخش اشکنان لامرد
جزییات جبران خسارت های جنگ
خسارت وارده به پتروشیمی تبریز ربطی به تولید بنزین ندارد
اختصاص 20 میلیارد تومان برای بازسازی مناطق آسیب دیده در کردستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 فروردین 1405 ساعت 09:252026-03-31اقتصادي

اختصاص 30 همت برای جبران خسارت های کشاورزان


رییس کمیسیون کشاورزی مجلس از اختصاص حدود 30 هزار میلیارد تومان برای جبران خسارات بخش کشاورزی خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمدجواد عسکری، رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به بارش های اخیر در کشور و همچنین ایجاد خسارت برای برخی از کشاورزان، گفت: خوشبختانه شاهد بارش های بسیار خوبی با پراکنش مناسب در سطح کشور بودیم، هرچند در برخی مناطق این بارندگی ها منجر به خسارت به مزارع، باغات و قنوات شد که البته بخش قابل توجهی از این خسارات قابل جبران است.

  وی افزود: برآورد های اولیه از خسارات وارده به بخش کشاورزی در سطح ملی انجام شده و در همین راستا نیز جلسه ای با سازمان برنامه و بودجه برگزار کردیم.

بر اساس این برآوردها، حدود 30 همت اعتبار برای جبران خسارات در نظر گرفته شده که بخشی از آن در قالب بیمه محصولات کشاورزی و بخشی دیگر برای جبران حوادث غیرمترقبه تخصیص خواهد یافت.

  نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس ادامه داد: موضوع جبران خسارات در سطح استان فارس نیز به طور ویژه در حال پیگیری است تا بتوانیم هرچه سریع تر اقدامات لازم را انجام دهیم.

  عسکری همچنین به موضوع تسهیلات بانکی برای کشاورزان اشاره کرد و گفت: به طور جدی تأکید شده است که هیچ یک از بانک های استان


برچسب ها: رییس کمیسیون کشاورزی - کشاورزی - کمیسیون کشاورزی - خسارات - رییس کمیسیون - منابع طبیعی و محیط زیست - بخش کشاورزی
آخرین اخبار سرویس:

اختصاص 30 همت برای جبران خسارت های کشاورزان

اختصاص 30 همت برای جبران خسارت های کشاورزان