مطالب مرتبط:
انسداد تنگه هرمز و احتمال شوک در امنیت غذایی جهانی 
تشدید مبارزه با آفات برای حفظ امنیت غذایی
شوک بزرگ انسداد تنگه هرمز به امنیت غذایی جهانی در پیش است؟
منابع تضمین امنیت غذایی و معشیت مردم اعلام شد
منابع تضمین امنیت غذایی و معشیت مردم اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 فروردین 1405 ساعت 16:252026-04-12اقتصادي

بنیه امنیت غذایی محکم است و خدشه ای به آن وارد نمی شود


وزیر جهاد کشاورزی در بازدید رییس جمهور کشورمان از این وزارتخانه با تاکید بر استحکام بنیه امنیت غذایی کشور، از تلاش برای اتخاذ راه های جایگزین برای تسهیل بسته بندی و توزیع کالا های اساسی خبر داد.

- وزیر جهاد کشاورزی در بازدید رییس جمهور کشورمان از این وزارتخانه با تاکید بر استحکام بنیه امنیت غذایی کشور، از تلاش برای اتخاذ راه های جایگزین برای تسهیل بسته بندی و توزیع کالا های اساسی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، در جریان بازدید مسعود پزشکیان، رییس جمهور کشورمان از وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا نوری با تشریح مهمترین اقدامات در هفته های اخیر برای تداوم تولید و عرضه محصولات کشاورزی و مواد غذایی، با اشاره به اقدام وحشیانه و ناجوانمردانه دشمنان امریکایی صهیونی در هدف قرار دادن انبارهای کالا های اساسی تصریح کرد: بنیه امنیت غذایی کشور بسیار محکم است و با این حملات خدشه ای به آن وارد نمی شود، البته انصافاً شوق و عزم و اراده ملی مردم ستودنی است و همه پای کار ایران ایستادند.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به حمله متجاوزان به صنایع فولاد و پتروشیمی کشور گفت: صنعت بسته بندی کالا های اساسی از توقف این نوع صنایع متاثر شده است، البته با برنامه ریزی به دنبال راه های جایگزین برای تسهیل بسته بندی و توزیع کالا های اساسی هستیم.


برچسب ها: امنیت غذایی - جهاد کشاورزی - وزیر جهاد کشاورزی - رییس جمهور - کشاورزی - غذایی - کشور
آخرین اخبار سرویس:

بنیه امنیت غذایی محکم است و خدشه ای به آن وارد نمی شود

بنیه امنیت غذایی محکم است و خدشه ای به آن وارد نمی شود