مطالب مرتبط:
ضبط و معدوم سازی بیش از 90 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی در رضوانشهر
معدوم سازی بیش از 10 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی ناسالم در البرز
کشف و ضبط 93 تن فرآورده های خام دامی غیربهداشتی در آذربایجان شرقی
مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه: مرغ های غیربهداشتی در کشتارگاه معدوم شد
هیچ مانعی برای واردات نفت خام ایران وجود ندارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 فروردین 1405 ساعت 08:552026-04-05اقتصادي

معدوم سازی بیش از 10.5 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در مازندران


مدیرکل دامپزشکی مازندران از معدوم سازی بیش از 10.

5 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در جریان طرح تشدید نظارت های بهداشتی ماه رمضان و تعطیلات نوروز خبر داد.

- معدوم سازی بیش از 10.

5 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در مازندران مدیرکل دامپزشکی مازندران از معدوم سازی بیش از 10.

5 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در جریان طرح تشدید نظارت های بهداشتی ماه رمضان و تعطیلات نوروز خبر داد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ مدیرکل دامپزشکی استان مازندران از پایان طرح تشدید نظارت های بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز خبر داد و گفت: در جریان اجرای این طرح بیش از 10 هزار و 556 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی در سطح استان شناسایی، ضبط و معدوم سازی شد.

حمزه آقاپور کاظمی اظهار کرد: طرح تشدید نظارت های بهداشتی با هدف تضمین سلامت فرآورده های خام دامی، صیانت از سلامت مصرف کنندگان و نظارت بر فرآیند تولید، نگهداری و عرضه محصولات دامی از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان تعطیلات نوروز ادامه داشت.

وی با اشاره به اجرای گسترده این طرح در استان افزود: در این مدت 47 اکیپ بازرسی ثابت و سیار متشکل از 178 نیروی تخصصی شامل دامپزشکان و بازرسان گوشت به صورت شبانه روزی بر فعالیت مراکز مرتبط نظارت کردند.


برچسب ها: فرآورده خام دامی - بهداشتی - غیربهداشتی - مازندران - معدوم سازی - مدیرکل دامپزشکی مازندران - فرآورده
آخرین اخبار سرویس:

معدوم سازی بیش از 10.5 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در مازندران

معدوم سازی بیش از 10.5 تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در مازندران