مطالب مرتبط:
تشکیل 200 موکب و ایستگاه در «جنگ رمضان» با محوریت کانون های مساجد قم
صدور هزار و 200 جلد شناسنامه در جنگ تحمیلی سوم
فیلم| فعالیت مبلغین طرح امین در موکب های ایام جنگ رمضان
تدوین آیین نامه ای برای حمایت از مالکان واحدهای آسیب دیده در جنگ رمضان
قاسم زاده:مرمت 90 درصد واحدهای آسیب دیده جنگ رمضان آغاز شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 فروردین 1405 ساعت 14:302026-04-13اجتماعي

200 هزار پلاک در جنگ رمضان تعویض شد


اسناد 4 هزار سند خودرو نوشماره چاپ و تحویل متقاضیان شد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما   سردار حسن مؤمنی، جانشین رییس پلیس راهور فراجا با تشریح اقدامات انجام شده در طول 40 روز جنگ، از مدیریت ترافیک، امدادرسانی و کاهش تصادفات خبر داد و گفت:  در این مدت 16 نفر از همکاران راهور به فیض شهادت نائل شدند.

مومنی  به تأمین سوخت در ایام جنگ اشاره و تصریح کرد: با همکاری شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی، توزیع سوخت در جایگاه های شهری و محورهای مواصلاتی به خوبی انجام شد و در مسیرهای پرتردد نیز جایگاه های سیار سوخت مستقر شدند که خوشبختانه در این حوزه نیز هیچ مشکلی برای هموطنان ایجاد نشد.

وی افزود: در حوزه خدمات شماره گذاری، حدود 200 هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت تعویض پلاک شدند که از این تعداد، حدود 10 هزار دستگاه مربوط به خودروهای نوشماره و وارداتی بوده و روند انجام امور آنها با سرعت بیشتری پیگیری شد.

جانشین رییس پلیس راهور فراجا ادامه داد: در همین مدت، بیش از 10 هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیف شدند که این آمار جدا از وسایل نقلیه دارای پرونده شکایت است.

همچنین بیش از 7 هزار مورد مربوط به فک رهن و امور مرتبط با اسناد خودرو انجام شد.


برچسب ها: شرکت پالایش و پخش فرآورده - هزار - محورهای مواصلاتی - شماره - خودرو - رییس پلیس راهور - دستگاه
آخرین اخبار سرویس:

200 هزار پلاک در جنگ رمضان تعویض شد

200 هزار پلاک در جنگ رمضان تعویض شد