|
| چهارشنبه، 12 فروردین 1405 ساعت 12:302026-04-01سياسي
سیدمهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور نوشت: چگونه افراد درجه چندم می توانند از موضع نظام سیاسی افاضه کنند، اما دکتر پزشکیان حق اظهار نظر ندارد؟! - به گزارش جماران؛ سیدمهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور در شبکه اجتماعی اکس نوشت؛ در میانه جنگ و در شرایطی که دولت با همه توان خود ایستاده تا کمترین خدشه ای متوجه زندگی مردم نباشد، خط رسانه ای که به هر بهانه به تخریب گسترده رییس جمهور می پردازد، مشکوک است.
چگونه افراد درجه چندم می توانند از موضع نظام سیاسی افاضه کنند، اما دکتر پزشکیان حق اظهار نظر ندارد؟! اخبار مرتبط برچسب ها: رییس جمهور -
دفتر رییس جمهور -
جمهور -
اطلاع رسانی -
رییس -
نظام سیاسی -
اظهار نظر |
آخرین اخبار سرویس:
|
معاون دفتر رییس جمهور: خط رسانه ای که به هر بهانه به تخریب گسترده رییس جمهور می پردازد، مشکوک است
معاون دفتر رییس جمهور: خط رسانه ای که به هر بهانه به تخریب گسترده رییس جمهور می پردازد، مشکوک است
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.