مطالب مرتبط:
دستگیری متخلفان محیط زیست در مرودشت
پیام معنادار ستاره پرسپولیسی در فضای مجازی سوژه شد + سند
سنگری در فضای مجازی
واکنش کنایه آمیز کاربران در فضای مجازی به محاصره دریایی ایران | ترامپ دلقکی در قامت رییس جمهور
روند آموزش در فضای مجازی به طور مرتب، پایش می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 فروردین 1405 ساعت 13:052026-04-15سياسي

دستگیری 26 نفر از متخلفان فضای مجازی


فرمانده انتظامی شهرستان نطنز گفت: 26 نفر از تشویش کنندگان اذهان عمومی در شهرستان نطنز دستگیر شدند.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ مهدی حاجی بابایی طاهری اظهار کرد: 26 نفر از عناصر خودفروخته و وطن فروش که در فضای مجازی اقدام به تشویش اذهان عمومی و اقدام بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران انجام داده بودند، دستگیر شدند.

وی افزود: این عناصر خودفروخته با اقدام به تشویش اذهان عمومی، ترس، ناامنی، اضطراب و تحریک افراد برای اختلال در آرامش مردم را در فضای مجازی انجام می دادند.

فرمانده انتظامی شهرستان نطنز بیان کرد: با توجه به اهداف دشمن متخاصم آمریکایی صهیونیستی برای ایجاد بی ثباتی در داخل و بهره گیری گروهک ها و معاندان از این وضعیت، مردم مراقب باشند ناخواسته در دام معاندین گرفتار نشوند.

حاجی بابایی تصریح کرد: از همه مردم و همشهریان می خواهیم هرگونه مورد مشکوک و تحرکات افراد سودجو و وطن فروش را به پلیس اطلاع دهند.

وی خاطرنشان کرد: پلیس مقتدر تا پای جان حافظ جان و مال مردم بوده و با کوچک ترین اقدامات مخرب به شدت برخورد خواهد کرد.


برچسب ها: فرمانده انتظامی شهرستان - شهرستان نطنز - تشویش اذهان عمومی - اذهان عمومی - فرمانده انتظامی - فضای مجازی - حاجی بابایی
آخرین اخبار سرویس:

دستگیری 26 نفر از متخلفان فضای مجازی

دستگیری 26 نفر از متخلفان فضای مجازی