مطالب مرتبط:
آکسیوس: شانس رسیدن به یک توافق در 48 ساعت آینده؟ ایران برای آتش بس 45 روزه، برگ برنده خود را رها نمی کند/ واسطه ها به شدت نگران پاسخ ایران هستند
گزارش آکسیوس خبر از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا برای آتس بس 45 روزه می دهد
مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا درباره آتش بس 45 روزه / ادعای جدید آکسیوس
گزارش تصویری| هواگرد های منهدم شده آمریکایی در ایران
ببینید | گزارش وال استریت ژورنال از حمله ایران به یکی از گران قیمت ترین دارایی های هوایی آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 فروردین 1405 ساعت 08:402026-04-06بين الملل

گزارش آکسیوس از حفظ برگ برنده ایران


وبگاه آکسیوس به نقل از منابع آگاه گزارش کرد در حالیکه برخی میانجیگران منطقه ای به دنبال آتش بس 45 روزه هستند ایران از برگ برنده های خود دست نمی کشد.

- در حالیکه ترامپ روز گذشته (یکشنبه) بار دیگر در قبال ایران زبان تهدید در پیش گرفت و زیرساخت های حیاتی ایران را تهدید کرد، وبگاه آکسیوس به نقل از چهار منبع آمریکایی مدعی شد که میانجی های منطقه ای در حال مذاکره درباره شرایط آتش بس احتمالی 45 روزه هستند به امید آن که این آتش بس به پایان دائمی جنگ منجر شود.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ این منابع به آکسیوس گفته اند که شانس رسیدن به یک توافق نسبی در 48 ساعت آینده اندک است اما این تلاش آخرین فرصت برای جلوگیری از تشدید چشمگیر جنگ است که شامل حملات گسترده به زیرساخت های غیرنظامی ایران و پاسخ قاطع ایران با حمله به تأسیسات انرژی و آب در کشورهای حوزه خلیج فارس خواهد شد.

پیش از این ترامپ ضرب الاجل 10 روزه ای را برای ایران تعیین کرده بود که دوشنبه شب به پایان می رسید اما همچون دفعات پیش که مجبور به عقب نشینی شده بود، این بار نیز روز گذشته (یکشنبه)، مهلت را 20 ساعت تمدید کرد و در شبکه اجتماعی سوشال تروث، ضرب الاجل جدید سه شنبه شب ساعت 20 به وقت شرق آمریکا (صبح چهارشنبه ساعت 03:30 به وقت ایران) تعیین کرد.


برچسب ها: ایران - آکسیوس - کشورهای حوزه خلیج فارس - آتش بس - گزارش - زیرساخت - روز
آخرین اخبار سرویس:

گزارش آکسیوس از حفظ برگ برنده ایران

گزارش آکسیوس از حفظ برگ برنده ایران