مطالب مرتبط:
هندی ها نفت ایران را با یوان چین خریداری کردند
رویترز: پالایشگاه های هندی محموله های نفت ایران را با یوآن تسویه می کنند
هند نفت خریداری شده از ایران را با یوان تسویه کرد
هند پول نفت ایران را به یوان می دهد
هند پول نفت ایران را به یوان می دهد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 29 فروردین 1405 ساعت 13:152026-04-18اقتصادي

هندی ها با یوان نفت ایران را خریدند


چهار منبع آگاه به رویترز گفتند پالایشگاه های هندی در حال تسویه حساب محموله های نفت خریداری شده از ایران با استفاده از یوان چین از طریق بانک ICICI مستقر در بمبیی هستند.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، واشنگتن ماه گذشته، معافیت های 30 روزه از تحریم های آمریکا برای خرید نفت روسیه و ایران در دریا صادر کرد تا قیمت هایی را که به دلیل جنگ تحمیلی علیه ایران افزایش یافته بود، کاهش دهد.

رویترز گزارش داد که اوایل ماه جاری، شرکت دولتی ایندین اویل (IOC)، بزرگترین پالایشگاه هند، برای اولین بار در هفته سال گذشته، 2 میلیون بشکه نفت ایران به ارزش تقریبی 200 میلیون دلار را خریداری کرد که توسط نفتکش بسیار بزرگ جایا حمل شد.

منابع آگاه هفته گذشته به رویترز گفتند: هند به چهار کشتی حامل نفت ایران اجازه داده است تا برای پالایشگاه خصوصی ریلاینس اینداستریز پهلو بگیرند.

طبق داده های شرکت مالی LSEG و یک منبع کشتیرانی، تاکنون یک کشتی به نام ام تی فلیسیتی محموله خود را تخلیه کرده است.

بر اساس این گزارش، هر دو پالایشگاه در حال تسویه حساب تجاری از طریق بانک ICICI هستند که وجوه را به یوان چین از طریق شعبه شانگهای خود به حساب های فروشندگان به یوان منتقل می کند.


برچسب ها: ایران - پالایشگاه - نفت ایران - رویترز - نفت - خرید - تحریم های آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

هندی ها با یوان نفت ایران را خریدند

هندی ها با یوان نفت ایران را خریدند