مطالب مرتبط:
آغاز طرح مهتاب در هرمزگان و ساماندهی انشعاب های غیرمجاز برق 
آغاز هفته 32 لیگ برتر انگلیس؛ فرار وستهام از منطقه خطر
آغاز اولین اجرای سال در بوتیک هنر ایران بزودی
اجرای طرح ترافیکی زوج و فرد در محدوده مرکزی کلانشهر تبریز
آغاز طرح ویزیت رایگان «مادر و کودک» در پیام رسان «بله»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 فروردین 1405 ساعت 10:002026-04-12سياسي

آغاز اجرای طرح تقویت فشار آب منطقه مهدیس اهواز


مشکلات ناشی از قطعی، افت فشار و شاخص های کمی و کیفی آب شرب مهدیس اهواز بعد از مدت ها با اجرای طرح تقویت فشار آب در این منطقه مرتفع می شود.

- مشکلات ناشی از قطعی، افت فشار و شاخص های کمی و کیفی آب شرب مهدیس اهواز بعد از مدت ها با اجرای طرح تقویت فشار آب در این منطقه مرتفع می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز، کارون باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی گفت : مشکلات ناشی از قطعی، افت فشار و شاخص های کمی و کیفی آب شرب مهدیس بعد از مدت ها مرتفع می شود.

یوسفی افزود : تامین لوله های مورد نیاز از شرکت نفت طرح تقویت فشار آب منطقه مهدیس از محل آب حیات به طول 3 کیلومتر از محل آب حیات در دستور کار قرار گرفت که هم اکنون  در حال اجرا است.

وی گفت : در آینده ای نزدیک مشکلات قطعی آب، افت فشار و شاخصر های کمی و کیفی آب شرب ساکنین منطقه مهدیس اهواز بعد از سال ها مرتفع خواهد شد.


برچسب ها: فشار - افت فشار - فشار آب - منطقه - اهواز - مشکلات - آب شرب
آخرین اخبار سرویس:

آغاز اجرای طرح تقویت فشار آب منطقه مهدیس اهواز

آغاز اجرای طرح تقویت فشار آب منطقه مهدیس اهواز