مطالب مرتبط:
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه: غرب بمباران مدرسه در ایران را نادیده می گیرد
عراقچی: تنگه هرمز روی شناورهای دخیل در تجاوز علیه ایران بسته است
تداوم بارندگی در شرق کشور/ ورود سامانه بارشی جدید امروز از غرب ایران
حاج صفی در آستانه جاودانگی در تاریخ فوتبال ایران
دشمنان با هدف گرفتن تاریخ ایران اشتباه کردند | از ارگ بم تا آرامگاه فردوسی، میراث ما شکست ناپذیر است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 14 فروردین 1405 ساعت 08:302026-04-03بين الملل

تاریخ سکوت غرب در برابر تجاوز به ایران را به قضاوت می نشیند


سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس در واکنش به اتهام پراکنی استرالیا درباره تجاوز به ایران تأکید کرد: تاریخ درباره سکوت غرب در برابر این جنایت قضاوت خواهد کرد.

- تاریخ سکوت غرب در برابر تجاوز به ایران را به قضاوت می نشیند سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس در واکنش به اتهام پراکنی استرالیا درباره تجاوز به ایران تأکید کرد: تاریخ درباره سکوت غرب در برابر این جنایت قضاوت خواهد کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، سفارت کشورمان در انگلیس با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ایالات متحده و رژیم اسراییل رهبران ما را ترور کرده اند، کودکان مدرسه ای را به قتل رسانده اند و به بیمارستان ها، دانشگاه ها، تأسیسات انرژی و آب شیرین کن حمله کرده اند.

در ادامه این پیام آمده است: آنها اکنون مؤسسه واکسن سازی پاستور و پل های اصلی جاده ای را نیز هدف قرار داده اند و آشکارا تهدید می کنند که زیرساخت های ایران را هدف قرار می دهند و ایران را به عصر حجر بازمی گردانند .

این پیام با لحنی کنایه آمیز افزود: به نظر می رسد این واقعیت ها یا به مقامات استرالیا و اتحادیه اروپا نمی رسد، یا آنها تمایلی به محکوم کردن آن ندارند.


برچسب ها: سفارت جمهوری اسلامی ایران - جمهوری اسلامی ایران - سکوت غرب - ایران - جمهوری اسلامی - برابر - تاریخ
آخرین اخبار سرویس:

تاریخ سکوت غرب در برابر تجاوز به ایران را به قضاوت می نشیند

تاریخ سکوت غرب در برابر تجاوز به ایران را به قضاوت می نشیند