مطالب مرتبط:
جنگ 500 میلیارد تومان به تاسیسات برق استان کرمانشاه آسیب زده است
اصابت پرتابه های دشمن به 18 شهر و روستای استان بوشهر در جنگ رمضان
صوفی: فقط تیم های فولادی و آلومینیوم در حوزه جنگ آسیب دیده اند
اژه ای 50 درصد حقوق خود را برای کمک به آسیب دیدگان جنگ اختصاص داد
بخشنامه جدید فروش و تهاتر ساختمان های دولتی آسیب دیده در جنگ صادر شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 31 فروردین 1405 ساعت 14:102026-04-20اقتصادي

آسیب جنگ به 125 مدرسه استان بوشهر


مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: در این استان به دلیل خسارت ناشی از ترکش بمباران، 125 فضای آموزشی نیازمند تعمیرات اساسی هستند که هزینه بازسازی مدارس دولتی و غیردولتی در این بخش یک هزار و 100 میلیارد ریال برآورد شده است.

- مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: در این استان به دلیل خسارت ناشی از ترکش بمباران، 125 فضای آموزشی نیازمند تعمیرات اساسی هستند که هزینه بازسازی مدارس دولتی و غیردولتی در این بخش یک هزار و 100 میلیارد ریال برآورد شده است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر ، ابراهیم احمدی در نشست با خبرنگاران در کنار تجمع شبانه بوشهری ها در میدان امام خمینی برای حمایت از وطن، افزود: بخشی از این اعتبار را خیران و بخشی را هم سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس تامین می کند تا مدارس برای اول مهر آماده شوند.

وی یادآور شد: پیمانکاران مدرسه ساز در هفته های اخیر کمیته بحران تشکیل دادند و با تعصب و تعهد نسبت به کشور، در حوزه های مختلف از جمله تعمیر مدرسه های آسیب دیده و راه اندازی موکب های خیابانی مشارکت فعال داشتند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: در خرداد نخستین مدرسه با نام امام شهید حضرت آیت الله سید علی خامنه ای در شهر چغادک شهرستان بوشهر و مدرسه ای دیگر در تنگستان به نا


برچسب ها: استان بوشهر - مدارس - بوشهر - استان - تعمیرات اساسی - بازسازی مدارس - ساز
آخرین اخبار سرویس:

آسیب جنگ به 125 مدرسه استان بوشهر

آسیب جنگ به 125 مدرسه استان بوشهر