مطالب مرتبط:
پیام عید فطر از نگاه امام جمعه کرمان: تقوا، وحدت و رسیدگی به محرومان
روایت تسنیم از 10 دستاورد راهبردی جنگ رمضان
اعلام میزان زکات فطریه ماه مبارک رمضان درمهاباد
توصیه آیت الله فاطمی نیا برای ساعات آخر ماه رمضان
دعای وداع با ماه رمضان صحیفه سجادیه با ترجمه فارسی + اعمال شب آخر ماه رمضان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 فروردین 1405 ساعت 11:552026-03-21سياسي

تقوا و وحدت دستاورد حقیقی ماه رمضان


امام جمعه موقت اصفهان تقوا و وحدت را دستاورد حقیقی ماه رمضان دانست.

- حجت الاسلام احمد محمودی صبح شنبه در خطبه های نماز عید فطر با اشاره به مضامین دعای این روز افزدد: در این دعا خداوند به عنوان سرچشمه تقوا یاد می شود و از او می خواهیم که ما را در مسیر تقوای الهی ثابت قدم نگه دارد؛ تقوایی که مهم ترین نتیجه عبادت ها و روزه داری در ماه مبارک رمضان به شمار می رود.

امام جمعه موقت اصفهان با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم (ص) درباره فلسفه روزه افزود: در پاسخ به این پرسش که حاصل روزه چیست، خداوند حکمت را به عنوان ثمره آن معرفی می کند.

این حکمت سبب می شود انسان شناختی عمیق تر نسبت به اولیای الهی پیدا کند و در نهایت به مرحله یقین و تسلیم در برابر اراده الهی برسد.

 به گفته حجت الاسلام سیداحمد محمودی، عبادت و روزه داری علاوه بر آثار معنوی، موجب سلامت روح و اصلاح تفکر و اندیشه انسان نیز می شود.

 امام جمعه موقت اصفهان همچنین با اشاره به آیه ای از سوره بقره تاکید کرد: خداوند به مؤمنان توصیه می کند که برای حل مشکلات از نماز و روزه یاری بگیرند و امید است روزه داران در ماه رمضان گذشته توانسته باشند رضایت الهی را جلب کنند.

حجت الاسلام محمودی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حوادث و رخدادهای اخیر کشور گفت: هرچند سال گذشته با تلخی ها و دشواری ها


برچسب ها: احمد محمودی - حجت الاسلام - تقوا - روزه داری - امام جمعه - ماه رمضان - روزه
آخرین اخبار سرویس:

تقوا و وحدت دستاورد حقیقی ماه رمضان

تقوا و وحدت دستاورد حقیقی ماه رمضان