مطالب مرتبط:
واکسیناسیون حدود 5 میلیون دام سبک و سنگین در استان البرز
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
کشف 32 کلت کمری در یک استان
تداوم بارش ها در کدام استان ها بیشتر خواهد بود؟
زلزله در استان غربی کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 فروردین 1405 ساعت 12:252026-04-16سياسي

تشدید نظارت بر آسانسور های برقی در اماکن عمومی استان البرز


مدیرکل استاندارد استان البرز از تشدید نظارت بر آسانسور های برقی نصب شده در سال 1405 به ویژه در بخش آسانسور های اماکن عمومی، فروشگاه های مال، - تشدید نظارت بر آسانسور های برقی در اماکن عمومی استان البرز مدیرکل استاندارد استان البرز از تشدید نظارت بر آسانسور های برقی نصب شده در سال 1405 به ویژه در بخش آسانسور های اماکن عمومی، فروشگاه های مال، بیمارستان ها و شهرداری ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز البرز ؛ مسعود جوادی گفت: در دوره جنگ 12 روزه و جنگ اخیر یکی از رسالت های بسیار مهم ترویجی این اداره کل، ایجاد حس اطمینان در شهروندان بود و این اداره کل در طول این دوره با انتشار اینفوگرافی هایی آموزشی در حوزه مدیریت بحران، آسانسور، پله های برقی، سیلندر های اطفای حریق، قطع آب و برق و تجهیزات ایمنی، تمام تلاش خود را به کار بست تا ضمن آموزش های بنیادین به شهروندان، به ایجاد آرامش در خانواده ها کمک کند.

وی افزود: با توجه به اهمیت استفاده از آسانسور ها در ساختمان ها و مجتمع های امروزی، هشدار های آموزشی مناسبی در این حوزه منتشر شد تا شهروندان اطمینان یابند که در هنگام قطع برق، یک آسانسور استاندارد هرگز سقوط نمی کند.

وی همچنین از صدور یک هزار و 639 گواهی ایمنی اولیه، یک هزار و 275 گواهی ادواری و 40 تاییدیه نوعی آسانسور در سال 1404 خب


برچسب ها: آسانسور - مدیرکل استاندارد استان - تشدید نظارت - استان البرز - اماکن عمومی - مدیرکل استاندارد - استان
آخرین اخبار سرویس:

تشدید نظارت بر آسانسور های برقی در اماکن عمومی استان البرز

تشدید نظارت بر آسانسور های برقی در اماکن عمومی استان البرز