مطالب مرتبط:
دشمنان دنبال تجزیه ایران هستند/ ضرورت حفظ وحدت میان اقوام و اقلیت های مختلف
حرکت شایسته تیم ملی ایران سوژه رسانه های ترک
پیام رییس رسانه ملی در پی شهادت علی شعیب خبرنگار المنار
جدایی مسی: تصمیمی که اجتناب ناپذیر بود!
جدایی اجباری 8 بازیکن از تیم ملی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 فروردین 1405 ساعت 16:552026-03-29سياسي

وحدت رسانه ای بخشی جدایی ناپذیر از حفظ اقتدار ملی است


رسانه در هدایت افکار عمومی و خنثی سازی عملیات روانی دشمن نقش آفرینی می کند.

- وحدت رسانه ای بخشی جدایی ناپذیر از حفظ اقتدار ملی است نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: رسانه در هدایت افکار عمومی و خنثی سازی عملیات روانی دشمن نقش آفرینی می کند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گیلان ،  آیت الله رسول فلاحتی امروز در دیدار با مدیر کل صدا وسیمای گیلان ، معاونان و مدیران بخش های مختلف این رسانه ملی با اشاره به اینکه هیچ دوره ای در تاریخ به عظمت و زیبایی این دوره ای که الان در آن قرار داریم نبود و این دوره زیباترین دوره تاریخ است گفت: قدرت های استکباری هنوز ملت ایران را به درستی نشناخته اند، دشمن صهیونیستی تصور می کرد با به شهادت رساندن رهبر شهید امت، نخبگان، نظامیان کشور و دانشمندان هسته ای کودکان و مکان های زیر ساختی کشور می توانند برنده تجاوز ناجوانمردانه به ایران باشد؛ اما جمهوری اسلامی ایران توانست، با جانفشانی های ستودنی نیرو های نظامی، انتظامی و امنیتی و از سوی دیگر پشتیبانی همه جانبه از سوی تمامی آحاد جامعه خط بطلانی بر نیات شوم و پلید رژیم صهیونی و ایالات متحده آمریکا بکشد.

وی با اهمیت نقش رسانه اشاره کرد و افزود : رسانه ملی، در جنگ رمضان یک صدا و منسجم عمل می کرد، و توانستیم همبستگی بی سابقه ای را در جامعه ایجاد کنیم.


برچسب ها: رسانه - نماینده ولی فقیه در گیلان - عملیات روانی - افکار عمومی - اقتدار ملی - نقش آفرینی - خنثی سازی
آخرین اخبار سرویس:

وحدت رسانه ای بخشی جدایی ناپذیر از حفظ اقتدار ملی است

وحدت رسانه ای بخشی جدایی ناپذیر از حفظ اقتدار ملی است