مطالب مرتبط:
ایمان راستین تاب آوری ملت ایران را در برابر فشارهای دشمنان افزایش داده است
تعداد شهدای حملات اخیر صهیونیست ها در لبنان به 2167 نفر افزایش یافت
گریه تماشایی آمریکایی ها برای افزایش قیمت بنزین
60 ثانیه با خراسان شمالی؛ از انرژی پاک تا افزایش اعتبارات راه
حماس: ادعای ونس درباره افزایش کمک ها به غزه گمراه کننده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 فروردین 1405 ساعت 19:302026-04-16اقتصادي

افزایش دوبرابری حجم آب سد شهید کاظمی بوکان


حجم آب سد شهید کاظمی بوکان 2 برابر شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مهاباد، مدیر امور آب بوکان گفت: حجم آب سد شهید کاظمی این شهرستان به 677 میلیون مترمکعب رسیده که درمقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از دو برابر افزایش یافته است.

عباس عباسی افزود: این سد یکی از سد های بزرگ در آذربایجان غربی است که حوزه آبریز آن حدود 650 کیلومتر مربع وسعت دارد و بخش هایی از 2 استان آذربایجان غربی و کردستان را در بر می گیرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر 677 میلیون مترمکعب آب در مخزن این سد ذخیره شده، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته 289 میلیون مترمکعب بود.

مدیر امور آب بوکان گفت: اکنون میزان ورودی آب به مخزن سد 262 مترمکعب در ثانیه و خروجی آن 211 مترمکعب در ثانیه است و حدود 90 میلیون مترمکعب نیز به عنوان حجم احتیاط خالی نگه داشته شده است.

عباسی با اشاره به بارش های مناسب امسال گفت: حجم ذخیره آب سد در مقایسه با سال گذشته بیش از دو برابر شده و در صورت تداوم بارش ها، احتمال پر شدن کامل مخزن وجود دارد و علاوه بر این، ذخایر برف در ارتفاعات حوزه آبریز نیز می تواند در هفته های آینده به افزایش ورودی آب کمک کند.

وی اظهارداشت: با ادامه فعالیت سامانه های بارشی و افزایش تدریجی دما، ذوب برف در مناطق کوهستانی شتاب می گیرد و همین موضوع موجب رشد بیشتر ورودی آب سد می شود


برچسب ها: مترمکعب - شهید کاظمی - آذربایجان غربی - میلیون - بوکان - استان آذربایجان غربی - آب سد
آخرین اخبار سرویس:

افزایش دوبرابری حجم آب سد شهید کاظمی بوکان

افزایش دوبرابری حجم آب سد شهید کاظمی بوکان