مطالب مرتبط:
همبستگی دولت و بخش خصوصی؛ کلید رونق تولید
ایستادگی نیروگاه های بخش خصوصی در صف مقدم تولید برق
نسخه تاب آوری اقتصادی در شرایط جنگی/شقاقی: دولت باید این هشت اولویت اقتصادی را جدی بگیرد
سه اصل رهبری،دین و ملت دشمنان را مایوس می کند/بیعت مردم با رهبر، عامل عبور از شرایط جنگی است
هشدار نسبت به «تبعیض ارتباطی» در شرایط جنگی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 فروردین 1405 ساعت 13:552026-03-26اقتصادي

رونق تولید در شرایط جنگی نیازمند همبستگی دولت و بخش خصوصی


نایب رییس اتاق مشهد بر ضرورت همبستگی دولت و بخش خصوصی بویژه در شرایط جنگی تأکید کرد و گفت: تنها با تقویت همکاری ها، حمایت مالی و توسعه نوآوری می توان از بنگاه های تولیدی صیانت کرد و مسیر رونق تولید را هموار ساخت.

- نایب رییس اتاق مشهد بر ضرورت همبستگی دولت و بخش خصوصی بویژه در شرایط جنگی تأکید کرد و گفت: تنها با تقویت همکاری ها، حمایت مالی و توسعه نوآوری می توان از بنگاه های تولیدی صیانت کرد و مسیر رونق تولید را هموار ساخت.

به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما از اتاق ایران؛ آقای احمد اثنی عشری با تأکید بر ضرورت هم افزایی میان دولت و بخش خصوصی در شرایط خطیر کنونی کشور، این همکاری را یک وظیفه ملی عنوان کرد.

وی با اشاره به وضعیت جنگی و چالش های متعدد اقتصادی، گفت تقویت هماهنگی میان بخش های مختلف اقتصادی، مسیر عبور از بحران و تقویت تولید ملی را هموار می کند.

اثنی عشری توسعه نوآوری و بخش تحقیق و توسعه را از ارکان اقتصاد مقاومتی دانست و افزود با سرمایه گذاری در این حوزه ها می توان وابستگی به واردات را کاهش داد، اشتغال جدید ایجاد کرد و مسیر توسعه پایدار را تقویت نمود.

وی همچنین تعدیل مطالبات دولتی از بخش خصوصی را اقدامی مؤثر برای افزایش تحرک بنگاه ها و رونق تولید دانست.


برچسب ها: بخش خصوصی - تولید - بنگاه های تولیدی - رونق تولید - تقویت همکاری - همبستگی - تقویت
آخرین اخبار سرویس:

رونق تولید در شرایط جنگی نیازمند همبستگی دولت و بخش خصوصی

رونق تولید در شرایط جنگی نیازمند همبستگی دولت و بخش خصوصی