مطالب مرتبط:
مسکو: حمله به تاسیسات هسته ای نطنز، نقض آشکار حقوق بین الملل است
روسیه: حملات به تاسیسات هسته ای ایران نقض حقوق بین الملل است
مسکو: حمله به تأسیسات نطنز ایران نقض آشکار حقوق بین الملل است
مسکو: حمله به تاسیسات هسته ای نطنز نقض آشکار حقوق بین الملل است رسانه7 | اخبار ورزشی
مسکو: حمله به تاسیسات هسته ای نطنز نقض آشکار حقوق بین الملل است |
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 فروردین 1405 ساعت 16:002026-03-22سياسي

هدف قرار دادن زیرساخت های حیاتی نقض صریح حقوق بین الملل است


حملات اخیر به پست های برق که به شهادت تعدادی از کارکنان خدمت رسان منجر شد، نقض آشکار اصول بین المللی و اقدامی علیه زندگی و سلامت غیرنظامیان است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمد اله داد سرپرست شرکت توانیر، با تأکید بر اینکه تأسیسات برق شهری طبق کنوانسیون های ژنو و قطعنامه های شورای امنیت جزو زیرساخت های مصون از حمله هستند، اعلام کرد: حملات اخیر به پست های برق که به شهادت تعدادی از کارکنان خدمت رسان منجر شد، نقض آشکار اصول بین المللی و اقدامی علیه زندگی و سلامت غیرنظامیان است.

  محمد اله داد با اشاره به حملات اخیر به تأسیسات برق کشور و شهادت جمعی از کارکنان صنعت برق در پست های عملیاتی، این اقدامات را نقض آشکار اصول بنیادین حقوق بین الملل بشردوستانه توصیف کرد.

  سرپرست شرکت توانیر اعلام کرد: بر اساس کنوانسیون های ژنو، کلیه تأسیسات غیرنظامی از جمله زیرساخت های حیاتی برق، به طور صریح مصون از هرگونه حمله نظامی هستند.

هدف قرار دادن این مراکز که خدمات مستقیم و ضروری به مردم ارائه می دهند، ممنوع و غیرقانونی است و اثرات انسانی سنگینی بر زندگی غیرنظامیان بر جای می گذارد.

  وی با اشاره به قطعنامه 2573 شورای امنیت سازمان ملل (2021) افزود: در این قطعنامه نیز بر ضرورت محافظت از زیرساخت های حیاتی شامل آب و برق تأکید شده و هرگونه حمله


برچسب ها: بین الملل - حقوق بین الملل - قطعنامه های شورای امنیت - شرکت توانیر - کارکنان - زیرساخت - غیرنظامیان
آخرین اخبار سرویس:

هدف قرار دادن زیرساخت های حیاتی نقض صریح حقوق بین الملل است

هدف قرار دادن زیرساخت های حیاتی نقض صریح حقوق بین الملل است