مطالب مرتبط:
عامل آتش زدن مکان نظامی در اغتشاشات اعدام شد
قوه قضاییه: عامل آتش زدن مکان نظامی در اغتشاشات 18 دی ماه اعدام شد
اعدام عامل تروریستی دشمن در آتش زدن مکان نظامی در اغتشاشات
عامل آتش زدن مکان نظامی در اغتشاشات اعدام شد (13 فروردین 1405)
قوه قضاییه: عامل آتش زدن مکان نظامی در اغتشاشات 18 دی اعدام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 فروردین 1405 ساعت 13:052026-04-02سياسي

اعدام عامل آتش زدن مکان نظامی در اغتشاشات


قوه قضاییه در اطلاعیه ای اعلام کرد: امیرحسین حاتمی از عناصر تروریستی دشمن در اغتشاشات دی ماه 1404 که به همراه گروه دیگری از آشوبگران تلاش داشت با ورود به یک مرکز نظامی و تخریب آن، - به گزارش تابناک، اطلاعیه قوه قضاییه بشرح زیر است: 《در جریان اغتشاشات هجدهم دی ماه و بروز اقدامات تروریستی اغتشاشگران، امیرحسین حاتمی به همراه تعداد دیگری از آشوب گران به یکی از مکان های نظامی دارای طبقه بندی تهران تعرض کرده و پس از تخریب، اقدام به آتش زدن آن کردند.

حاتمی در جریان بازپرسی صراحتا اعتراف کرده است هدف من از حضور در اغتشاشات براندازی نظام بوده و با هدف پیدا کردن اسلحه گرم و مهمات به این مکان حمله کرده و وارد آن شدم .

گفتنی است در زمان حمله آشوبگران عامل دشمن، تعدادی سلاح و مهمات نظامی از جمله 20 قبضه سلاح کلاشینکف به همراه 1800 تیر فشنگ جنگی داخل اسلحه خانه موجود بوده است که علی رغم تلاش عناصر دشمن از جمله امیرحسین حاتمی، موفق به خارج کردن سلاح های مورد اشاره نشدند.

براساس گزارش ضابط پرونده، امیرحسین حاتمی در زمان وقوع جرم مسائل حفاظتی را نیز به دقت رعایت کرده بود که نشانگر هوشیاری و توجیه وی نسبت به حضور در صحنه های عملیاتی آشوب و اغتشاشات است.


برچسب ها: اغتشاشات - نظام - نظامی - قوه قضاییه - امیرحسین - آشوبگران - تروریستی
آخرین اخبار سرویس:

اعدام عامل آتش زدن مکان نظامی در اغتشاشات

اعدام عامل آتش زدن مکان نظامی در اغتشاشات