مطالب مرتبط:
صرفه جویی 18.5 میلیون مترمکعب آب با مقابله با برداشت غیرمجاز
مکاتبه دانشگاه تهران با بیش از 300 رییس دانشگاه جهان
وفایی حریفان لهستانی و چینی را از پیش رو برداشت
رانش زمین در لشکان اشکور رودسر؛ جاده 300 متری نابود شد
وفایی حریفان لهستانی و چینی را از پیش رو برداشت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 فروردین 1405 ساعت 14:252026-04-15حوادث

برداشت 300 میلیون ریالی نوجوان جهرمی از حساب پدرش


نوجوان 12 ساله جهرمی که از حساب بانکی پدرش 300 میلیون ریال را به صورت غیر مجاز برداشت کرده بود، شناسایی شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس ، فرمانده انتظامی شهرستان جهرم گفت: فردی شاکی با مراجعه به پلیس فتای این شهرستان گزارش داد که از آذر پارسال ، برداشت های غیرمجازی از حساب بانکی اش  در تراکنش های متعددی صورت گرفته است.

سرهنگ علی اصغر محمدپور افزود: کارشناسان پلیس فتا پس از بررسی های تخصصی متوجه شدند که تراکنش ها با استفاده از شماره تلفن همراه متعلق به خود شاکی و از طریق فرزند 12 ساله وی انجام شده بود.

وی بیان کرد: بررسی ها نشان داد این نوجوان با دسترسی به حساب بانکی پدر، رمز دوم اینترنتی و تلفن همراه وی به صورت مستمر اقدام به خرید بازی های آنلاین به مبلغ 300 میلیون ریال کرده بود.

فرمانده انتظامی شهرستان جهرم با درخواست از خانواده ها گفت: ضمن افزایش نظارت بر فعالیت های اینترنتی فرزندان، حفظ محرمانگی اطلاعات بانکی و آموزش شیوه های صحیح استفاده از ابزار های مالی دیجیتال، از مهم ترین عامل پیشگیری از چنین مواردی است.

شهرستان جهرم در جنوب فارس و در فاصله 190 کیلومتری شیراز قرار دارد.


برچسب ها: فرمانده انتظامی شهرستان - فرمانده انتظامی - حساب بانکی - شهرستان جهرم - شهرستان - تلفن همراه - نوجوان
آخرین اخبار سرویس:

برداشت 300 میلیون ریالی نوجوان جهرمی از حساب پدرش

برداشت 300 میلیون ریالی نوجوان جهرمی از حساب پدرش