مطالب مرتبط:
نجات 300 نفر از آوار ساختمان های آسیب دیده تهران در جنگ طی 27 روز
نجات بیش از 300 نفر توسط آتش نشانان تهران در 27 روز ابتدایی جنگ
نجات 300 شهروند تهرانی از زیر آوار طی روزهای جنگ
نجات 300 نفر از زیر آوار در جنگ طی27 روز
نجات 300 تهرانی از زیر آوار در روزهای جنگ
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 فروردین 1405 ساعت 14:002026-03-29حوادث

نجات 300 نفر از آوار ساختمان های آسیب دیده تهران


آتش نشانان تهران در 27 روز ابتدایی جنگ رمضان بیش از 300 نفر را از موقعیت های بسیار خطرناک نجات داده اند.

- سخنگوی سازمان آتش نشانی گفت: آتش نشانان تهران در 27 روز ابتدایی جنگ رمضان بیش از 300 نفر را از موقعیت های بسیار خطرناک نجات داده اند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از نجات بیش از 300 شهروند در عملیات های مختلف در 27 روز ابتدایی جنگ رمضان خبر داد و گفت: نیرو های آتش نشانی در تمامی مأموریت های اعلام شده با موفقیت عمل کرده اند.

 ملکی با اشاره به اینکه همه حوادث به آتش نشانی گزارش نمی شود، تصریح کرد: طبیعی است که برخی حوادث به دلایل مختلف به سازمان آتش نشانی اعلام نشود، اما در تمامی مواردی که آتش نشانی تهران به عنوان نیروی اصلی امدادی در شهر تهران در جریان حادثه قرار گرفته، نیرو های عملیاتی در محل حضور یافته و خوشبختانه همه عملیات ها با موفقیت به پایان رسیده است.

وی افزود: در 27 روز آتش نشانان تهران موفق شدند بیش از 300 نفر را از شرایط بسیار خطرناک نجات دهند.

در میان این افراد، تعدادی زیر آوار گرفتار شده بودند و حتی امید چندانی به زنده ماندن آنها وجود نداشت، اما با تلاش و سرعت عمل نیرو های عملیاتی از زیر آوار خارج شدند و وضعیت جسمی قابل قبولی داشتند.


برچسب ها: آتش نشانی - سازمان آتش نشانی - سخنگوی سازمان آتش نشانی - تهران - ابتدایی - آتش نشانی و خدمات ایمنی - آتش نشانان
آخرین اخبار سرویس:

نجات 300 نفر از آوار ساختمان های آسیب دیده تهران

نجات 300 نفر از آوار ساختمان های آسیب دیده تهران