مطالب مرتبط:
تعیین تکلیف خودروهای پلاک مناطق آزاد/ الزام پرداخت عوارض ماخذ خودروی نو
تکلیف خودرو های پلاک مناطق آزاد روشن شد/ الزام پرداخت عوارض ماخذ خودروی نو
تشدید رکود تورمی برای پنجمین سال پیاپی؛ 1404 سخت ترین سال کارگران/ شرایط برای بنگاه های اقتصادی به مساله بقا رسیده است
پیوند بنگاه های خرد به زنجیره ارزش صنایع بزرگ با نسخه های منطقه محور
حضور شبانه مردم اصفهان در سی وسومین شب همبستگی ملی+فیلم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 فروردین 1405 ساعت 17:102026-04-04اقتصادي

کمک به تاب آوری بنگاه های تولیدی الزام ملی است


عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران گفت: کمک به تاب آوری بنگاه های تولیدی و حفظ سطح تولید و اشتغال در شرایط جنگی یک الزام ملی است تا با کمترین آسیب از شرایط فعلی عبور کنیم.

- عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران گفت: کمک به تاب آوری بنگاه های تولیدی و حفظ سطح تولید و اشتغال در شرایط جنگی یک الزام ملی است تا با کمترین آسیب از شرایط فعلی عبور کنیم.

به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما ؛ آقای سجاد غرقی افزود: اداره بنگاه ها و صنایع در شرایط فعلی بیش از هر زمان دیگری به افزایش تاب آوری وابسته است و بنگاه ها باید تلاش کنند سطح تاب آوری خود را در برابر شرایط پیش رو افزایش دهند و برای مواجهه با سناریو های مختلف آماده باشند.

به بیان دیگر، حفظ سطح تولید و اشتغال، تنها اولویت شرایط موجود است.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات معدنی تاکید کرد: یکی از مهم ترین مسیر ها در شرایط فعلی، کاهش هزینه ها از طرف دولت به بنگاه ها و تسهیل جدی روزنه های صادراتی است که به تاب آوری بنگاه ها و زنجیره ها کمک می کند.

وی اضافه کرد: سازوکار های مالیات ستانی، رفع تعهد، عوارض صادراتی و ثبت سفارش باید منطبق با شرایط جنگ تنظیم گری شود.

غرقی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از فعالیت های اقتصادی کشور، به ویژه در حوزه بنگاه های کوچک و متوسط و همچنین در بخش های


برچسب ها: بنگاه های تولیدی - شرایط - تولید و اشتغال - تاب آوری - تولید - بنگاه - آوری
آخرین اخبار سرویس:

کمک به تاب آوری بنگاه های تولیدی الزام ملی است

کمک به تاب آوری بنگاه های تولیدی الزام ملی است