مطالب مرتبط:
محاسبات آمریکا و اسراییل درباره جنگ با ایران اشتباه بود/دفاع ایران فراتر از انتظارات آنها بود/تنگه هرمز معادلات دشمن را پیچیده تر کرد
کارشناس عراقی: آمریکا هیچ موفقیتی برای بازگشایی تنگه هرمز کسب نخواهد کرد
کنایه وزیر دفاع پاکستان به آمریکا درباره تنگه هرمز
کارشناس امنیتی عراقی: اشغال تنگه هرمز هزینه سنگینی برای آمریکا دارد
تهران پیشنهاد آمریکا را رد کرد و پنج شرط برای پایان دادن به جنگ را اعلام کرد: از توقف کامل «تهاجم و ترور» توسط دشمن تا پایان یافتن جنگ در تمام جبهه ها و برای تمامی گروه های مقاومت در سراسر منطقه و به رسمیت شناختن بین المللی و تضمین ها درباره حق حاکمیت ایران بر تنگه هرمز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 فروردین 1405 ساعت 08:552026-03-26بين الملل

یک نگرانی خاص آمریکا درباره تنگه هرمز


بسته شدن تنگه هرمز همواره مایه نگرانی بیشتر کشورها از جمله برخی دولت هایی بوده است که در سایه تامین امنیت این تنگه توسط ایران،ضمن انتفاع اقتصادی، - به دنبال تاثیرگذاری منفی بر معادلات منطقه ای بوده و هستند.

  به دنبال تهدیدات ایران مبنی بر بستن تنگه هرمز، منابع نظامی عمان اعلام کردند که جمهوری اسلامی ایران بر فعالیت های نظامی خود در حوالی این تنگه افزوده است.

این گزارش همچنین حاکی است: ناوچه ها و هلیکوپترهای جنگی ایران در اطراف تنگه، روزانه به گشت می پردازند.

به گزارش ایسنا، بسته شدن تنگه هرمز همواره مایه نگرانی بیشتر کشورها از جمله برخی دولت هایی بوده است که در سایه تامین امنیت این تنگه توسط ایران،ضمن انتفاع اقتصادی، به دنبال تاثیرگذاری منفی بر معادلات منطقه ای بوده و هستند.

  تجاوز آمریکایی _ صهیونیستی به جمهوری اسلامی و اعمال حاکمیت قانونی کشورمان بر تنگه هرمز یک بار دیگر  باعث شده است اقتصاد انرژی جهان از جمله کشورهایی که کشتی های حامل محصولات نفتی آنها از این تنگه تردد می کنند تحت تاثیر زیادی قرار بگیرد.

به همین بهانه مروری داریم بر واکنش رسانه ها درباره اعمال حاکمیت کشورمان بر تنگه هرمز در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران.


برچسب ها: تنگه هرمز - تنگه - ایران - جمهوری اسلامی - تامین امنیت - هرمز - تاثیرگذاری
آخرین اخبار سرویس:

یک نگرانی خاص آمریکا درباره تنگه هرمز

یک نگرانی خاص آمریکا درباره تنگه هرمز