مطالب مرتبط:
تمام قد برای نوسازی و بازسازی تمامی مدارس آسیب دیده آماده هستیم
بازدید دبیر ستاد تسهیلات نوروزی منطقه آزاد ماکو از مراکز اقامتی / ماکو آماده میزبانی از گردشگران و خانواده های آسیب دیده از جنگ
حمایت از شهروندان آسیب دیده منطقه 4 در جنگ رمضان
نجات 300 نفر از آوار ساختمان های آسیب دیده این شهر در جنگ طی27 روز
نجات 300 نفر از آوار ساختمان های آسیب دیده این شهر در جنگ طی27 روز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 فروردین 1405 ساعت 16:252026-03-30سياسي

پایش و بازپیرایی محیطی مدارس آسیب دیده در منطقه 18


پس از اتمام فاز تدوین اطلاعات کلی میزان خسارات وارده آمده به مراکز آموزشی منطقه 18، عملیات بازپیرایی محیطی این اماکن با مشارکت گروه های جهادی در این منطقه آغاز شد.

-   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، فاز اجرایی عملیات مرمت و بهسازی مدارس آسیب دیده در جنگ محلات حسینی فردوس ، بهداشت ، ولیعصر شمالی و تولید دارو با حضور مدیران شهری منطقه 18 آغاز و به سرعت در حال انجام است.

 مدیران شهری منطقه در حاشیه این عملیات ضمن برشمردن کلیات خسارات وارده به مراکز آموزشی، ابراز امیدواری کردند این فضاها و اماکن آموزشی در کمترین زمان ممکن با همکاری گروه های جهادی مرمت و بهسازی شوند.

 این گزارش حاکی است که رویکرد مدیریت شهری منطقه 18 بر این منوال بوده که شهروندان در این مواقع نباید دغدغه ای به غیر از حفظ و صیانت از جان خویش را داشته باشند، چرا که خسارات احتمالی وارده توسط مدیریت شهری و دیگر گروه های جهادی جبران خواهد شد.


برچسب ها: منطقه - منطقه 18 - گروه های جهادی - مراکز آموزشی - مدیریت شهری - مدیران شهری - آموزشی
آخرین اخبار سرویس:

پایش و بازپیرایی محیطی مدارس آسیب دیده در منطقه 18

پایش و بازپیرایی محیطی مدارس آسیب دیده در منطقه 18