مطالب مرتبط:
هفتمین دوره انتخابات شوراها، هم افزایی برای آینده پایدار یزد
لرستان آماده برگزاری انتخابات شوراها در تاریخ 11 اردیبهشت ماه |
نهاد تصمیم گیر نهایی درباره تعویق انتخابات شوراها مشخص شد/ در جلسه با وزارت کشور بر اساس نظر هیئت نظارت، تعویق انتخابات مصوب شد
انتخابات شوراها؛ کلید توسعه روستایی در مازندران
نام نویسی بیش از 17 هزار داوطلب در انتخابات شوراهای مازندران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 28 فروردین 1405 ساعت 12:402026-04-17سياسي

472 داوطلب انتخابات شوراها در نوشهر تأیید شدند


بخشدار مرکزی نوشهر از ثبت نام 494 داوطلب، تأیید نهایی 472 نفر و آمادگی کامل 59 شعبه اخذ رأی در این بخش خبر داد.

- نوشهر - بخشدار مرکزی نوشهر از ثبت نام 494 داوطلب، تأیید نهایی 472 نفر و آمادگی کامل 59 شعبه اخذ رأی در این بخش خبر داد.

حسین بیژنی در گفت وگو با خبرنگار مهر با ارائه گزارشی تفصیلی از روند برگزاری انتخابات بیان داشت: در 57 روستای بخش مرکزی 494 نفر نموده، که از این تعداد، 11 نفر انصراف داده و 11 نفر رد صلاحیت شده و 472 نفر نیز تأیید صلاحیت شدند.

وی در تشریح ترکیب کرسی های شوراها افزود: در مجموع، 44 روستا دارای کرسی سه نفره بوده که جمعاً 132 نفر و 13 روستا دارای کرسی پنج نفره هستند که جمعاً 65 نفر را شامل می شود و پس از برگزاری انتخابات، در مجموع 197 نفر به عنوان منتخبان مردم در این دوره، خدمتگزار روستاها خواهند بود.

بیژنی در ادامه به آمار ثبت نام بر اساس جنسیت و روش ثبت نام اشاره و افزود: 97 درصد ثبت نامها به صورت غیرحضوری و تنها 3 درصد به صورت حضوری انجام شده،که از این آمار 94 درصد را آقایان و 6 درصد را بانوان تشکیل می دهند.

وی در خصوص سطح تحصیلات و شغل داوطلبان گفت: بیشترین استقبال از نظر مدرک تحصیلی، مربوط به مدرک دیپلم و پس از آن لیسانس بوده و از نظر شغلی نیز، بیشترین داوطلبان دارای شغل آزاد هستند.


برچسب ها: برگزاری انتخابات - ثبت نام - انتخابات - بخشدار مرکزی - شعبه اخذ رأی - روستا - نوشهر
آخرین اخبار سرویس:

472 داوطلب انتخابات شوراها در نوشهر تأیید شدند

472 داوطلب انتخابات شوراها در نوشهر تأیید شدند