مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 11 فروردین 1405 ساعت 07:502026-03-31سياسي

عموی خسته ام، عموی عاشقم


محمد مهدی همت چند روز پیش از شهادت نگهبان دلاور آب های خلیج فارس، سردار علیرضا تنگسیری برایش نامه ای نوشت تا بداند او الان کجا ایستاده است.

- به گزارش خبرنگار جماران، محمد مهدی همت، فرزند سردار مجنون در دل نوشته ای که برای شهید والا مقام علیرضا تنگسیری نوشته، چنین آورده است: عموی خسته ام، عموی عاشقم، سردار علیرضا تنگسیری، سلام.

نمی دانم چگونه سال نو را تبریک بگویم، حال آنکه داغ بزرگی دل کوچک ما را خراش انداخته است، اما این زخم بزرگ محل رویش جوانه ای شده که شک ندارم درختی بارور خواهد شد! نمی دانم کجا هستید و امروز گفتگوی من با شما از راه دور است، برای همین نامه ای سرگشاده خطاب به شما می نویسم، برای همین است که نامه را به رسانه ها می سپارم تا هر کس هرجایی شما را دید از قول لب های من دست های شما را ببوسد.

نمی خواهم شما را ببینم که می دانم کارهای بسیار مهم تری از دیدار برادرزاده خود دارید، اما این کلمات مثل بغض توی گلویم گیر کرده بود، می دانم که مثل جد بزرگوارتان، شهید رییس علی دلواری، سرنوشت یاران حسین بن علی علیه السلام شهادت است، پس تصمیم گرفتم این چندخط را برای شما بنویسم که مثل هزاران حرف نگفته و هزاران ابر نباریده توی گلویم باقی نماند.


برچسب ها: علیرضا تنگسیری - سردار علیرضا تنگسیری - تنگسیری - علیرضا - سردار - نامه - نوشته
آخرین اخبار سرویس:

عموی خسته ام، عموی عاشقم

عموی خسته ام، عموی عاشقم