مطالب مرتبط:
تداوم فعالیت کشتیرانی ایران در جنوب/ محاصره بنادر عملی نشد
بی بی سی: از آغاز محاصره دریایی علیه ایران، 9 کشتی ایرانی از تنگه هرمز عبور کرده اند
به روند مذاکرات خوشبین هستم/محاصره دریایی ایران بیشتر جنبه روانی دارد / تنگه هرمز برگ برنده راهبردی است
با وجود محاصره دریایی آمریکا؛ نفتکش حامل نفت خام ایران از تنگه هرمز عبور کرد
سناریوی انسداد تنگه هرمز؛ بنادر جایگزین ایران چه ظرفیتی دارند؟ |
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 فروردین 1405 ساعت 15:202026-04-16بين الملل

چهار روز از محاصره بنادر ایران گذشت، اوضاع کشتیرانی در تنگه هرمز چگونه است؟


بر اساس برخی داده ها تعدادی از کشتی های دیگری که پرچم ایران را برافراشته بودند از تنکه عبور کرده اند - به گزارش جماران، الجزیره در گزارشی نوشت: با ورود محاصره دریایی آمریکا بر بنادر ایران به روز چهارم ، فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) بر تشدید اقدامات خود تأکید کرد؛ در حالی که تهران از احتمال اختلال در کشتیرانی در دریای سرخ خبر می دهد.

با وجود ادامه حرکت برخی از کشتی های تجاری و همچنین عبور تعداد محدودی از کشتی ها از تنگه، تصویر کلی همچنان در هاله ای از ابهام است؛ زیرا صدها کشتی همچنان در آب های منطقه سرگردان اند.

طبق گزارشی که اسماء محمد خبرنگار الجزیره تهیه کرده است، از زمان اجرایی شدن محاصره دریایی که دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، علیه ایران اعمال کرده است در مجموع بیش از 20 کشتی تجاری طی 24 ساعت گذشته از تنگه هرمز عبور کرده اند؛.

در همین حال، بیش از 800 کشتی هنوز در خلیج فارس متوقف مانده اند.

در حالی که خبرگزاری بلومبرگ اعلام کرده است که 426 کشتی نفت خام و 19 کشتی گاز طبیعی مایع (ال ان جی) در منطقه متوقف اند، داده های شرکت کپلر که در زمینه ردیابی کشتی ها تخصص دارد نشان می دهد که مواردی از عبور ثبت شده است؛ به طوری که 3 تا 4 کشتی مرتبط با ایران توانسته اند از تنگه عبور کنند.


برچسب ها: کشتی - ایران - محاصره - آمریکا - تنگه هرمز - کشتیرانی - گزارش
آخرین اخبار سرویس:

چهار روز از محاصره بنادر ایران گذشت، اوضاع کشتیرانی در تنگه هرمز چگونه است؟

چهار روز از محاصره بنادر ایران گذشت، اوضاع کشتیرانی در تنگه هرمز چگونه است؟