مطالب مرتبط:
سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان
سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان
نقض مجدد آتش بس در لبنان توسط رژیم صهیونیستی
آتش بس در لبنان دوباره نقض شد
نحوه مواجهه ترامپ با آتش بس لبنان و ماجرای طنز پیامبر دروغین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 فروردین 1405 ساعت 20:402026-04-19بين الملل

اعتراض گسترده شهرک نشینان علیه آتش بس در لبنان


ساکنان شهر مرزی کریات شمونه در شمال اراضی اشغالی با برپایی اعتصاب، راهپیمایی و تجمعات اعتراضی، مخالفت خود را با توافق آتش بس با لبنان اعلام کردند و خواستار تضمین «امنیت پایدار» شدند.

- به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رسانه های عبری گزارش دادند که ساکنان شهرک کریات شمونه امروز اقدام به برپایی اعتصاب و تجمع اعتراضی در این شهر کردند.

این تجمع با شعار دو هزار سال به عقب بازگشته ایم برگزار شد و شرکت کنندگان در آن اعلام کردند که وضعیت امنیتی این شهر غیرقابل تحمل شده است.

در همین چارچوب، رسانه های عبری همچنین از حرکت ده ها اتوبوس از شهرک های مرزی، از جمله کریات شمونه، به سمت دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در قدس خبر دادند.

هدف از این حرکت، برگزاری تظاهرات علیه توافق آتش بس با لبنان و فشار بر کابینه برای تغییر سیاست امنیتی در مرزهای شمالی اراضی اشغالی عنوان شده است.

معترضان تأکید کردند که آتش بس موجود هیچ تضمینی برای بازگشت امنیت پایدار به مناطق مرزی ایجاد نکرده و خواستار خلع سلاح حزب الله شدند.

برخی از آنان اظهار داشتند که سال ها وعده کابینه درباره پیروزی یا تغییر وضعیت امنیتی عملی نشده است.

رییس شهرداری کریات شمونه نیز در تجمعی مقابل دفتر بنیامین نتانیاهو در قدس گفت: شما به ما وعده پیروزی دادید، اما ما آرامش برای نسل ها می


برچسب ها: اراضی اشغالی - نخست وزیر رژیم صهیونیستی - توافق آتش بس - شهر - آتش بس - لبنان - رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار سرویس:

اعتراض گسترده شهرک نشینان علیه آتش بس در لبنان

اعتراض گسترده شهرک نشینان علیه آتش بس در لبنان