مطالب مرتبط:
موج 98 عملیات وعده صادق 4/حمله به زیرساخت های صنعتی - نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی
مرحله دوم موج 98 عملیات وعده صادق 4 / حمله همزمان به ارتش تروریستی آمریکا و گروهک های تروریستی
روز سی و هشتم ؛ آغاز موج 98 عملیات وعده صادق 4
اجرای موج 98 عملیات وعده صادق 4 | فرار ناو بالگردبر آمریکا با بیش از 5000 ملوان (17 فروردین 1405) + فیلم
موج 98 عملیات وعده صادق 4 چه اهدافی را زد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 فروردین 1405 ساعت 13:302026-04-07بين الملل

موج 99 عملیات وعده صادق 4 در واکنش به حمله به پتروشیمی عسلویه


پایگاه ها و منافع آمریکا در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز و مراکز تجمع نظامیان و کنترل فرماندهی در سرزمین های اشغالی فلسطین را تحت ضربات موج 99 قرار گرفتند - به گزارش تابناک؛ روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: نیروهای دریایی و هوافضای سپاه پاسداران از سحرگاه امروز در موج 99 عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک یا فاطمه الزهرا (س) و تقدیم به شهدای جامعه کلیمیان و مسیحیانِ جنگهای تحمیلی، طی یک عملیات ترکیبی در واکنش به جنایات دشمن در تجاوز به نیروگاه های پتروشیمی عسلویه و بخشی از تأسیسات آن، پایگاه ها و منافع آمریکا در منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز و مراکز تجمع نظامیان و کنترل فرماندهی در سرزمین های اشغالی فلسطین را زیر ضربات موشک های بالستیک و کروز و پهپادهای تهاجمی قرار دادند.

در بخش نخست حملات، بزرگترین مجتمع پتروشیمی متعلق به شرکت های آمریکایی سادرا، اکسون موبیل و داوکمیکال واقع در منطقه الجبیل عربستان و مجتمع بزرگ پتروشیمی شرکت آمریکایی شورون فیلیپس مستقر در الجُعیمه عربستان با موشک های میان برد و چند فروند پهپادهای انتحاری مورد هدف موثر قرار گرفتند.

یک کشتی کانتینربر متعلق به رژیم صهیونیستی که مأموریت داشت با استفاده از بندر خورفکان امارات، بدون عبور از تنگه هرمز تجهیزات نظامی مورد نیاز رژیم صهیونیستی


برچسب ها: سرزمین های اشغالی - منطقه خلیج فارس - سپاه پاسداران - پتروشیمی - سپاه پاسداران انقلاب - آمریکا - عملیات
آخرین اخبار سرویس:

موج 99 عملیات وعده صادق 4 در واکنش به حمله به پتروشیمی عسلویه

موج 99 عملیات وعده صادق 4 در واکنش به حمله به پتروشیمی عسلویه