مطالب مرتبط:
پایش وضعیت محیط زیستی واحدهای صنعتی و تولیدی آسیب دیده استان تهران
تدوین طرح اول حمایت از صنایع آسیب دیده در جنگ رمضان
بازدید از فضا های آموزشی آسیب دیده از جنگ رمضان در اندیمشک
خسارت منازل و مغازه های آسیب دیده در جنگ جبران می شود
هدیه جوان هندی به مردم آسیب دیده جنگ در ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 فروردین 1405 ساعت 08:352026-03-25اقتصادي

پیگیری وضعیت واحد های صنعتی و تولیدی آسیب دیده در جنگ در کمیسیون صنایع مجلس


اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گزارشی از پیگیری وضعیت تعداد 134 واحد آسیب دیده تولیدی و صنعتی استان های مختلف در جنگ رمضان و رصد بازار و حوزه های صنعت، - پیگیری وضعیت واحد های صنعتی و تولیدی آسیب دیده در جنگ در کمیسیون صنایع مجلس اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گزارشی از پیگیری وضعیت تعداد 134 واحد آسیب دیده تولیدی و صنعتی استان های مختلف در جنگ رمضان و رصد بازار و حوزه های صنعت، معدن و تجارت و ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه دادند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، رضا علیزاده رییس کمیسیون صنایع و معادن و نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی طی پیامی از سوی اعضای کمیسیون متبوعش ضمن تبریک اعیاد فطر و نوروز، گزارشی از روند رصد اقدامات صورت گرفته برای رفع مشکلات حوزه های صنعت، معدن و تجارت و ارتباطات و فناوری اطلاعات در جنگ رمضان توسط این کمیسیون ارائه داد.

متن این پیام به شرح ذیل است: اینجانب به نمایندگی از اعضای محترم کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی که از بدو شروع جنگ رمضان در استان ها و حوزه های انتخابیه خود، همراه مردم پیگیر موارد و مسائل حوزه های انتخابیه و رفع مشکلات واحد های تولیدی، صنعتی و دغدغه های مردم هستند اعیاد فطر و نوروز را تبریک عرض می کنم.


برچسب ها: کمیسیون صنایع - کمیسیون صنایع و معادن - ارتباطات و فناوری اطلاعات - کمیسیون - صنایع و معادن - آسیب دیده - صنعت، معدن و تجارت
آخرین اخبار سرویس:

پیگیری وضعیت واحد های صنعتی و تولیدی آسیب دیده در جنگ در کمیسیون صنایع مجلس

پیگیری وضعیت واحد های صنعتی و تولیدی آسیب دیده در جنگ در کمیسیون صنایع مجلس