مطالب مرتبط:
توانمندسازی معلولان از راه نمایش و موسیقی؛ فعالیت 31 «اتاق هنر» به همت بهزیستی سمنان
آماده باش دستگاه های ستاد بحران در ایلام و لزوم پرهیز مردم از سفرهای غیرضروری
نظارت بر بیش از 80 مرکز تحت نظارت بهزیستی ایلام
مردم، رهبران واقعی جامعه هستند
کاهش تنش ها و حفظ سلامت روحی با تلاش شبانه روزی تیم های مشاوره بهزیستی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 فروردین 1405 ساعت 21:052026-03-26سياسي

سرپرست بهزیستی قرچک: خیرین به پویش «کنار مردم» بپیوندند


سرپرست اداره بهزیستی قرچک، پویش ملی «کنار مردم» را فراتر از یک برنامه حمایتی صرف دانست و آن را روایتی از ایثار، همدلی و تلاش شبانه روزی همکاران این نهاد توصیف کرد.

- سرپرست بهزیستی قرچک: خیرین به پویش کنار مردم بپیوندند قرچک- سرپرست اداره بهزیستی قرچک، پویش ملی کنار مردم را فراتر از یک برنامه حمایتی صرف دانست و آن را روایتی از ایثار، همدلی و تلاش شبانه روزی همکاران این نهاد توصیف کرد.

رنجبران،در گفتگو با خبرنگار مهر، پویش ملی کنار مردم را فراتر از یک برنامه حمایتی صرف دانست و آن را روایتی از ایثار، همدلی و تلاش شبانه روزی همکاران بهزیستی قرچک توصیف کرد.

سرپرست اداره بهزیستی قرچک با اشاره به ابعاد این پویش اظهار کرد: در این حرکت ارزشمند، شاهد تلاش بی وقفه مددکاران، روانشناسان، ارائه دهندگان خدمات و شرکای اجتماعی هستیم که با جان و دل در کنار نیازمندان حضور یافته اند.

وی افزود: این پویش فرصتی مغتنم است تا روایتگر تلاش های بی چشم داشت کسانی باشیم که در خط مقدم یاری رسانی به اقشار آسیب پذیر از جمله خانواده های معلولان، زنان سرپرست خانوار، سالمندان و کودکان در معرض خطر، حضور فعال دارند.

سرپرست اداره بهزیستی قرچک تأکید کرد: حضور ما در میان مردم، شنیدن درد دل ها و دیدن مشکلات از نزدیک، این امکان را به ما می دهد که خدمات را با


برچسب ها: سرپرست اداره بهزیستی - بهزیستی - تلاش شبانه روزی - سرپرست - شبانه روزی - قرچک - پویش
آخرین اخبار سرویس:

سرپرست بهزیستی قرچک: خیرین به پویش «کنار مردم» بپیوندند

سرپرست بهزیستی قرچک: خیرین به پویش «کنار مردم» بپیوندند