مطالب مرتبط:
توقیف 80 تن شکر و آرد قاچاق از یک انبار در قم
افزایش ذخایر استراتژیک آرد در پی تهدیدات اخیر
آمادگی کامل برای تأمین آرد در شرایط اضطراری
آرد نانوایی های اصفهان برای شرایط اضطراری تامین شده است
هماهنگی های لازم برای تأمین آرد نانوایی ها در شهر های مسافر پذیر انجام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 فروردین 1405 ساعت 11:202026-03-25اقتصادي

محموله 80 تنی شکر و آرد قاچاق در قم توقیف شد


بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم در پی طرح تشدید نظارت های نوروزی موفق شدند 80 تن محموله قاچاق شکر و آرد نول را در انباری غیرمجاز در این شهر کشف و توقیف کنند.

- قم -بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم در پی طرح تشدید نظارت های نوروزی موفق شدند 80 تن محموله قاچاق شکر و آرد نول را در انباری غیرمجاز در این شهر کشف و توقیف کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید کریمی سرپرست معدن و تجارت قم در تشریح این خبر افزود: در جریان گشت مشترک با پلیس امنیت اقتصادی و بسیج اصناف، 50 تن شکر و 30 تن آرد نول که فاقد ثبت در سامانه جامع انبارها بود، از یک واحد قنادی شناسایی و ضبط شد.

کریمی با ذکر این نکته که محموله مذکور بر اساس ماده 6 مکرر قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز توقیف شد، تصریح کرد: محموله کشف شده در انبار یک واحد قنادی نگهداری می شد و ثبت نکردن موجودی در سامانه جامع انبارها یکی از دلایل اقدام بازرسان محسوب می شود.

سرپرست صمت قم در ادامه به اقدام های قانونی پس از کشف قاچاق اشاره کرد و گفت: با دستور قاضی شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی، محموله توقیف و پرونده متخلف یا متخلفان برای رسیدگی نهایی به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.

کریمی همچنین در خصوص ظرفیت های نظارتی دستگاه متبوع خود خاطرنشان کرد: سامانه 124 اداره کل صمت استان در سراسر سال فعالیت د


برچسب ها: سامانه جامع انبارها - صنعت، معدن و تجارت - محموله - انبار - محموله قاچاق - تشدید نظارت - توقیف
آخرین اخبار سرویس:

محموله 80 تنی شکر و آرد قاچاق در قم توقیف شد

محموله 80 تنی شکر و آرد قاچاق در قم توقیف شد