مطالب مرتبط:
بیانیه اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در محکومیت حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به زیرساخت های صنعتی ایران
ویدیو | حملات وحشیانه ساعتی پیش رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به مناطق مسکونی در تهران و امدادرسانی به شهروندان(9 فروردین 1405)
حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در سهروردی
حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در تهران
شهادت 5 نفر در حمله شبانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به بندرعباس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 فروردین 1405 ساعت 23:302026-03-29بين الملل

واکنش تند اتحادیه اروپا به محدودیت های مذهبی رژیم صهیونیستی در قدس


«کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، با صدور بیانیه ای شدیداللحن، اقدام رژیم صهیونیستی در جلوگیری از ورود بطریاک لاتین بیت المقدس به «کلیسای قیامت» در روز «یکشنبه نخل» (أحد الشعانین) را محکوم کرد.

- به گزارش جماران؛ کایا کالاس ، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، با صدور بیانیه ای شدیداللحن، اقدام رژیم صهیونیستی در جلوگیری از ورود بطریاک لاتین بیت المقدس به کلیسای قیامت در روز یکشنبه نخل (أحد الشعانین) را محکوم کرد.

کالاس در این باره اظهار داشت: تصمیم اسراییل برای ممانعت از ورود مقام ارشد مسیحی به کلیسای قیامت، نقض آشکار آزادی مذهبی و زیر پا گذاشتن قوانین حفاظتی است که از دیرباز برای اماکن مقدس وضع شده است.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تأکید بر لزوم حفظ وضعیت تاریخی اماکن مقدس افزود: آزادی عبادت در قدس اشغالی باید به طور کامل، همیشگی و بدون هیچ گونه استثنایی برای پیروان تمامی ادیان تضمین و محترم شمرده شود.

اخبار مرتبط


برچسب ها: اتحادیه اروپا - رژیم صهیونیستی - سیاست خارجی - اتحادیه - صهیونیستی - اروپا - اماکن مقدس
آخرین اخبار سرویس:

واکنش تند اتحادیه اروپا به محدودیت های مذهبی رژیم صهیونیستی در قدس

واکنش تند اتحادیه اروپا به محدودیت های مذهبی رژیم صهیونیستی در قدس