مطالب مرتبط:
امام جمعه ارومیه: ساختار قدرت جهانی نیازمند بازنگری است
تصاویر/ اقامه نماز جمعه ارومیه
بازدید از 400 مرکز عرضه محصولات خام دامی در ارومیه
حماسه سازی مردم ارومیه در شب سی و چهارم مقاومت ملی
توزیع و غرس نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی در ارومیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 15 فروردین 1405 ساعت 14:352026-04-04پزشكي

17 هزار بازرسی و کشف 10 هزار قلم کالای فاسد در ارومیه


مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارومیه از 17 هزار بازرسی و کشف 10 هزار قلم کالای فاسد در ارومیه خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای آذربایجان غربی، محمدرضا آرمیون در این زمینه اظهار کرد: در راستای حفظ و ارتقای امنیت سلامت شهروندان، از 9 اسفند تا 14 فروردین ماه، مجموعاً 13 هزار و 930 مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و 3 هزار و 110 مورد بازرسی از اماکن عمومی توسط کارشناسان این معاونت انجام گرفته است.

وی از ارتقای سطح نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی استان خبر داد و با تاکید بر استفاده از تجهیزات نوین بازرسی در محل، افزود: در این مدت 10 هزار و 51 مورد سنجش با استفاده از دستگاه های پرتابل بازرسی (سنجش در محل محیط و مواد غذایی) به ثبت رسیده است که نقش بسیار مهمی در تشخیص سریع آلودگی ها و تخلفات بهداشتی دارد.

آرمیون در ادامه به اهمیت سلامت آب آشامیدنی اشاره کرد و گفت: در این بازه 35 روزه، 10 هزار و 628 مورد کلرسنجی از منابع آب انجام شده و همزمان 623 مورد نمونه برداری دقیق از آب آشامیدنی و مواد غذایی جهت ارسال به آزمایشگاه های مرجع صورت گرفته است.

وی همچنین از توقیف و معدوم سازی حجم قابل توجهی از اقلام غیربهداشتی خبر داد و تصریح کرد: مقدار 10 هزار و 295 مورد مواد غذایی فاسد و غ


برچسب ها: بازرسی - مواد غذایی - هزار - اماکن عمومی - معاونت بهداشت دانشگاه - بهداشت - ارومیه
آخرین اخبار سرویس:

17 هزار بازرسی و کشف 10 هزار قلم کالای فاسد در ارومیه

17 هزار بازرسی و کشف 10 هزار قلم کالای فاسد در ارومیه