مطالب مرتبط:
فعال سازی بخش های مولد، مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی
پیام تبریک وزیر اقتصاد به مناسبت فرا رسیدن سال نو و عید سعید فطر منتشر شد
منهای اقتصاد | پرسپولیسی ها به یاد سال 76، اعتراض را فراموش کنند
حضور وزیر اقتصاد در مراسم تشییع شهیدان لاریجانی، سلیمانی و شهدای ناو دنا
منهای اقتصاد | بلیت های 4700 دلاری افتتاحیه المپیک 2028؛ دردسرهای مالی ورزشکاران و تماشاگران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 فروردین 1405 ساعت 08:302026-04-12سياسي

ضرورت ورود وزرای صمت و اقتصاد برای استمهال وام های واحد های تولیدی و صنعتی


عضو هیات رییسه مجلس، با بیان اینکه مجلس در حال پیگیری برای رفع مشکلات واحد های صنعتی و تولیدی جهت ممانعت از آسیب به چرخه تولید است، بر ضرورت ورود وزرای صمت و اقتصاد برای استمهال وام های این واحدها، - ضرورت ورود وزرای صمت و اقتصاد برای استمهال وام های واحد های تولیدی و صنعتی عضو هیات رییسه مجلس، با بیان اینکه مجلس در حال پیگیری برای رفع مشکلات واحد های صنعتی و تولیدی جهت ممانعت از آسیب به چرخه تولید است، بر ضرورت ورود وزرای صمت و اقتصاد برای استمهال وام های این واحدها، تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، علیرضا سلیمی  در ارائه راهکار برای حمایت از واحد های صنعتی و تولیدی که به دلیل شرایط جنگی فعالیتشان کاهش یافته یا متوقف شده و قادر به بازپرداخت اقساط وامهایشان نیستند، گفت: ما این موضوع را در نشستی که در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با وزیر صمت داشتیم، مطرح کردیم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: ما تاکید کردیم که این وام ها باید در شرایط کنونی استمهال شود چراکه درآمد های واحد های تولیدی و صنعتی به دلیل شرایط جنگی کاهش پیدا کرده است به همین دلیل نتوانسته اند اقساط وام های خود را به موقع پرداخت کنند.


برچسب ها: استمهال وام - تولید - وزرای صمت - تولیدی - واحد - استمهال - واحد های تولیدی
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت ورود وزرای صمت و اقتصاد برای استمهال وام های واحد های تولیدی و صنعتی

ضرورت ورود وزرای صمت و اقتصاد برای استمهال وام های واحد های تولیدی و صنعتی