مطالب مرتبط:
کم کاری در پرداخت تسهیلات بانکی تکلیفی پذیرفتنی نیست
رشد 45 درصدی پرداخت تسهیلات شبکه بانکی در 10 ماهه 1404
پرداخت بیش از 6,700 میلیارد ریال تسهیلات ازدواج در بهمن ماه سال جاری توسط بانک رفاه کارگران
کشف چهار میلیارد و 500 میلیون ریال داروی گیاهی قاچاق در کاشمر
واریزی 2/500/00 شب قدر برای معلمان | چشم معلمان به حساب بانکی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اسفند 1404 ساعت 13:552026-02-23اقتصادي

پرداخت 500 میلیارد تومان تسهیلات بانکی در اشنویه


فرماندار اشنویه از پرداخت 500 میلیارد تومان تسهیلات بانکی در سال جاری خبر داد.

- به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ عبدالسلام مام عزیزی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان با اعلام این مطلب گفت: این میزان تسهیلات در حوزه های مختلف به افراد واجد شرایط پرداخت شده است.

وی با اعلام اینکه هم دستگاه های متولی و هم بانک های عامل باید در پرداخت تسهیلات تسهیلگری کنند گفت:  بسیاری از پرونده ها در بانک ها معطل مانده و این موضوع باید تا پایان سال تعیین تکلیف و پرداخت شود.

مام عزیزی افزود:با هرگونه اهمال و کم کاری از سوی بانک ها و یا دستگاه های متولی بصورت قانونی برخورد خواهد شد.

فرماندار اشنویه با اعلام اینکه آمار اشتغال هم در سامانه رصد در 11 ماهه گذشته 60 درصد ثبت شده و این رقم ناشی از کم کاری برخی دستگاه های متولی هست که به هیچ عنوان قابل قبول نیست و هرچه سریعتر و تا فرصت باقی مانده سال ادارات ذیربط باید نسبت به ثبت اشتغال در سامانه اقدام کنند مام عزیزی ادامه داد: موضوعات اشتغال و سرمایه گذاری اولویت های اساسی فرمانداری و ادارات است و همه باید وظایف خود را در این رابطه انجام دهند.


برچسب ها: پرداخت - فرماندار اشنویه - تسهیلات - تسهیلات بانکی - میلیارد تومان - بانک - اشتغال و سرمایه گذاری
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت 500 میلیارد تومان تسهیلات بانکی در اشنویه

پرداخت 500 میلیارد تومان تسهیلات بانکی در اشنویه