مطالب مرتبط:
زمان جدید ثبت نام عمره و جزییات برنامه ریزی آن اعلام شد
راسل تی دیویس چندین نسخه از بازگشت «داکتر هو» را برنامه ریزی کرده است
کاهش موجودی پرونده های قضایی، نشان دهنده برنامه ریزی خوب انجام شده در خراسان رضوی است
برنامه ریزی بهره برداری 12000 واحد نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
برگزاری جلسه مربی تیم ملی اسکیت بُرد با مسئولان فدراسیون برای برنامه ریزی مسابقات آسیایی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اسفند 1404 ساعت 23:402026-02-23اقتصادي

برنامه ریزی برای استقرار نظام رتبه بندی کیفی مشاغل خانگی


معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی از برنامه ریزی برای استقرار نظام رتبه بندی کیفی مشاغل خانگی تا پیش از پایان سال خبر داد و گفت:کیفیت سنجی مشاغل می تواند مبنای نوع حمایت ها و آموزش های ارائه شده باشد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ،مالک حسینی در آیین افتتاح نمایشگاه  عرضه و فروش محصولات مشاغل خرد و خانگی شمال غرب کشور در محل نمایشگاه بین المللی تبریز گفت: تلاش برای انسجام بخشی کسب وکار های خرد و تبدیل آنها به تعاونی های استانی در دستور کار قرار دارد و دولت نقش تسهیل گر در این مسیر خواهد داشت.

  وی با تاکید بر اهمیت مشاغل خرد و خانگی افزود: اولویت سیاست گذاری دولت، حمایت از کسب وکار های زیر 20 نفر و توسعه اشتغال خانگی است.

  وی گفت:بیش از 600 رشته کسب وکار خانگی در کشور وجود دارد که تنها به مشاغل سنتی محدود نیست و حوزه هایی مانند طراحی گرافیکی و مشاغل مدرن را نیز شامل می شود.

  حسینی با اشاره به اهمیت بازار فروش برای تولیدکنندگان ادامه داد: اگر تولیدکننده فروش نداشته باشد، محصول تولیدی در انبار می ماند و تولید بدون تقاضای بازار پایدار نخواهد بود.

  وی افزود: ورود دولت به حوزه کسب وکار ها باید حداقلی، درست و بر اساس اصول اقتصادی باشد.


برچسب ها: خانگی - مشاغل - کسب وکار - مشاغل خانگی - برنامه ریزی - تعاون و رفاه اجتماعی - نمایشگاه بین المللی
آخرین اخبار سرویس:

برنامه ریزی برای استقرار نظام رتبه بندی کیفی مشاغل خانگی

برنامه ریزی برای استقرار نظام رتبه بندی کیفی مشاغل خانگی