مطالب مرتبط:
جنگ با ایران به اقتصاد آمریکا رسید؛ سقوط اشتغال همزمان با جهش قیمت نفت
جزییات تشکیل اتاق علمیات ویژه از ابتدای جنگ در وزارت اقتصاد اعلام شد
انفجار قیمت نفت / اقتصاد جهانی در شوک مطلق
دود شدن روزانه یک میلیارد دلار از مالیات شهروندان آمریکایی در خلیج فارس/ شلیک ترامپ به پای اقتصاد آمریکا
پیامدهای اقتصادی و ژئوپلیتیک جنگ با ایران بر اقتصاد جهانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 اسفند 1404 ساعت 04:302026-03-08اقتصادي

نئولیبرالیسم: اقتصاد به نفع طبقات بالا


جا انداختن نئولیبرالیسم در جامعه: پروژه ای علنی برای احیای قدرت اقتصادی یک گروه کوچک از نخبگان، احتمالاً حمایت مردمیِ زیادی را کسب نمی کرد.

- جا انداختن نئولیبرالیسم در جامعه: پروژه ای علنی برای احیای قدرت اقتصادی یک گروه کوچک از نخبگان، احتمالاً حمایت مردمیِ زیادی را کسب نمی کرد.

ولی تلاشی برنامه ریزی شده برای پیشبرد آرمان آزادی های فردی می توانست توده ها را جذب و، به این ترتیب، تلاش همه جانبه برای احیای قدرت طبقاتی را پنهان کند.

عصر ایران؛ جواد لگزیان - با چشمان تماما باز اکنون می توان به وضوح دید تجارت آزاد، خصوصی سازی، مالی سازی و خروج دولت از بسیاری از حوزه های تأمین اجتماعی این سیاستهای ظفرنمون اقتصاد نئولیبرالیستی که قرار بود از مسیر بازار همگان را منتفع سازد تنها طبقات بالا را سعادتمند ساخته و جایگاه آنها را بر فراز هرم جامعه تثبیت و بلکه جاویدان ساخته است.

دیوید هاروی (زاده 1935انگلستان) استاد ممتاز جغرافیا و انسان شناسی دانشگاه نیویورک در کتاب تاریخ مختصر نئولیبرالیسم نگاهی دارد به خاستگاه ها، گسترش و پیامدهای نئولیبرالیسم در جهان معاصر.

  هاروی در این اثر نشان می دهد که نئولیبرالیسم صرفاً مجموعه ای از سیاست های اقتصادی نیست بلکه پروژه ای سیاسی برای بازسازی قدرت طبقاتی در اواخر قرن بیستم است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نئولیبرالیسم: اقتصاد به نفع طبقات بالا

نئولیبرالیسم: اقتصاد به نفع طبقات بالا