مطالب مرتبط:
واکنش نماینده مجلس به اعزام ناو های آمریکایی به منطقه: ما هم سلاح های محرمانه ای آماده کرده ایم
تشریح اقدامات نیروی زمینی ارتش در حوزه جوانی جمعیت و حمایت از خانواده ها توسط فرمانده نزاجا/ بیش از 20 هزار واحد مسکونی برای کارکنان نزاجا احداث شد
عکس| سیما بینا در جوانی و در کنار عثمان محمدپرست و بعد انقلاب
واگذاری زمین جوانی جمعیت در روستاهای اسدآباد
4 ماه انتظار به پایان رسید: بازگشت سردار آزمون به الاهلی!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 1 اسفند 1404 ساعت 17:402026-02-20سياسي

سردار جوانی: سلاح خطرناک تر از ناو بزرگنمایی نیست


معاون سیاسی سپاه در یادداشتی نوشت: عبارت سلاح خطرناک تر از ناو جنبه عملیات روانی یا بزرگنمایی از قدرت دفاعی و آفندی جمهوری اسلامی ندارد.

- معاون سیاسی سپاه در یادداشتی نوشت: عبارت سلاح خطرناک تر از ناو جنبه عملیات روانی یا بزرگنمایی از قدرت دفاعی و آفندی جمهوری اسلامی ندارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، متن کامل یادداشت سردار یدالله جوانب به شرح ذیل است: براساس یک تجربه تاریخی، بسیاری از حاکمان قلدر و مستکبر، برای دست اندازی به منابع و ذخایر دیگر ملت ها و اشغال دیگر سرزمین ها، مغرور به داشته های خود برای جنگ و کسب پیروزی شده، کمتر به توانایی ها، قابلیت ها و مزیت های طرف مقابل که در موضع دفاع قرار می گیرد، توجه کرده اند.

همین بی توجهی ها یا ضعف در برآورد ها از توانمندی ها طرف مقابل، بار ها بزرگ ترین قدرت ها و ارتش های دنیا را زمین زده و با شکست مواجه ساخته است.

شکست ارتش سرخ شوروی در افغانستان، و شکست ارتش آمریکا در افغانستان و عراق، و همچنین شکست ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ 33روزه و نبرد های غزه یا شکست ائتلاف سعودی در جنگ علیه انصارالله یمن، نمونه های عینی و نزدیک به زمانه ماست که تجربه شده است.

  اکنون ترامپ با خط و نشان کشیدن برای ملت ایران، مرتب به سلاح های در اختیار و از جمله ناو های مجهز و هواپیمابر اشاره کرده، بر همین


برچسب ها: معاون سیاسی سپاه - جمهوری اسلامی - عملیات روانی - معاون سیاسی - یادداشت - خطرناک - بزرگ
آخرین اخبار سرویس:

سردار جوانی: سلاح خطرناک تر از ناو بزرگنمایی نیست

سردار جوانی: سلاح خطرناک تر از ناو بزرگنمایی نیست