مطالب مرتبط:
24 سال از پوکر مونتلا و چیپ تماشایی توتی گذشت؛ پیروزی 5-1 رم مقابل لاتزیو در سال 2002
22 سال گذشت؛ شادی معروف ژوزه مورینیو در اولدترافورد پس از گل دقایق پایانی پورتو به منچستریونایتد
سفر در زمان؛ چهره «حسن جوهرچی» 25 ساله در «جای امن»؛ سال 72
برای حداقل 10 سال جنگ با آمریکا آماده هستیم!
اینفوگرافی| تمام اقتصاد 190 کشور جهان در سال 2026 بر اساس برابری قدرت خرید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اسفند 1404 ساعت 14:402026-03-11سياسي

گذشت شاکی از قصاص، پس از 6 سال در شهرستان درمیان


پس از گذشت بیش از شش سال، با تلاش و میانجیگری مسئولان قضایی و صلح یاران، در روستای نوغاب، جلسه سازش قتل مقتول 37 ساله با حضور مسئولان قضایی خراسان جنوبی و طرفین پرونده برگزار و نهایتاً شاکی از خود گذشت و رضایت داد.

- پس از گذشت بیش از شش سال، با تلاش و میانجیگری مسئولان قضایی و صلح یاران، در روستای نوغاب، جلسه سازش قتل مقتول 37 ساله با حضور مسئولان قضایی خراسان جنوبی و طرفین پرونده برگزار و نهایتاً شاکی از خود گذشت و رضایت داد.

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی،  در یکی از روستا های شهرستان درمیان، جلسه صلح و سازش پرونده قتل پس از چند سال با حضور حجت الاسلام وحدانی نیا معاون قضایی رییس کل دادگستری استان در امور حل اختلاف، حجت الاسلام زارع حسینی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و سیف زاده قاضی شعبه 101 کیفری استان و صلح یاران برگزار شد.

    این جلسه که پس از پیگیری ها و جلسات مکرر و با هدف اصلاح ذات البین جلسه ای دیگر در محل مجتمع دینی فرهنگی روستای نوغاب با حضور طرفین پرونده و اعضای خانواده های درگیر تشکیل شد، در ابتدای نشست، سیف زاده قاضی شعبه 101 کیفری استان با شرح جزییات پرونده، بر اهمیت گذشت و بخشش در حل وفصل نزاع تأکید کرد و طرفین را به صلح و آرامش دعوت کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گذشت شاکی از قصاص، پس از 6 سال در شهرستان درمیان

گذشت شاکی از قصاص، پس از 6 سال در شهرستان درمیان