مطالب مرتبط:
حمله پاکستان برای ترور رهبر طالبان ؛ آخوندزاده در مقر بمباران شده نبود
حمله ناکام پاکستان به رهبری طالبان ؛ آخوندزاده در مقر بمباران شده نبود
رهبر ایران قول داد که انتقام بمباران مدرسه را بگیرد و تنگه هرمز را بسته نگه دارد
خبر فوری از تصرف یک پایگاه نظامی پاکستان توسط نیروهای طالبان
نیروهای طالبان یک پایگاه نظامی پاکستان را تصرف کردند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 24 اسفند 1404 ساعت 02:152026-03-14بين الملل

اقدام پاکستان برای ترور رهبر طالبان ؛ آخوندزاده در مقر بمباران شده نبود


گزارش ها حاکی است حمله جنگنده های پاکستان به یکی از مراکز طالبان با هدف ترور رهبر این گروه انجام شد.

بررسی های اولیه نشان می دهد رهبر طالبان پیش از حمله یا در زمان آن در مکان دیگری حضور داشته و آسیبی ندیده است.

- اقدام پاکستان برای ترور رهبر طالبان ؛ آخوندزاده در مقر بمباران شده نبود گزارش ها حاکی است حمله جنگنده های پاکستان به یکی از مراکز طالبان با هدف ترور رهبر این گروه انجام شد.

بررسی های اولیه نشان می دهد رهبر طالبان پیش از حمله یا در زمان آن در مکان دیگری حضور داشته و آسیبی ندیده است.

حمله پاکستان برای ترور رهبر طالبان ناکام ماند.

آخوندزاده در محل بمباران سدخه خضور نداشت.

به گزارش عصر ایران به نقل از هیواد نیوز، بر اساس گزارش منابع منطقه ای و برخی حساب های منتسب به نهادهای اطلاعاتی غربی، حمله هوایی جنگنده های پاکستانی به یکی از مراکز منتسب به طالبان در خاک افغانستان با هدف قرار دادن محل احتمالی حضور هبت الله آخوندزاده، رهبر طالبان، انجام شده است؛ اما گزارش ها حاکی از آن است که وی در زمان وقوع حمله در این محل حضور نداشته است.

منابع خبری می گویند این حمله در ساعات گذشته به ساختمانی که گفته می شود یکی از محل های تردد یا استقرار رهبران طالبان بوده انجام شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اقدام پاکستان برای ترور رهبر طالبان ؛ آخوندزاده در مقر بمباران شده نبود

اقدام پاکستان برای ترور رهبر طالبان ؛ آخوندزاده در مقر بمباران شده نبود