مطالب مرتبط:
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
سردار اسدی: ناوهای آمریکا در منطقه وارد فاز تبلیغات شده است/ پاسخ نیرو های مسلح به حماقت دشمن کوبنده تر از قبل خواهد بود
حضور 40 هزار نیروی آمریکایی در منطقه | آمریکا چه تجهیزات و دارایی های نظامی به منطقه وارد کرده است؟
ویتکاف: ترامپ از مقاومت ایران با وجود حضور نظامی آمریکا در منطقه متعجب است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اسفند 1404 ساعت 12:152026-02-22سياسي

سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است


معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) گفت: مسئله حضور ناوهواپیمابر آمریکا در منطقه وارد فاز تبلیغات شده و پاسخ این اقدام تبلیغاتی را هم فرمانده معظم کل قوا داده است.

- معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) گفت: مسئله حضور ناوهواپیمابر آمریکا در منطقه وارد فاز تبلیغات شده و پاسخ این اقدام تبلیغاتی را هم فرمانده معظم کل قوا داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمدجعفر اسدی درباره حضور ناوهای آمریکایی در منطقه و تهدیدات علیه کشورمان، اظهار داشت: مردم ما به خوبی می دانند که ناوها و امکاناتی که در خلیج فارس ، دریای عمان و اقیانوس ها هستند، سالیان سال است که در مناطق مختلف جهان تردد می کنند.

سردار اسدی گفت: امروز مسئله حضور ناوها در منطقه وارد فاز تبلیغات شده است؛ پاسخ این اقدام تبلیغاتی ایالات متحده آمریکا هم از سوی فرمانده معظم کل قوا داده شد؛ معظم له در دیدار اخیرشان فرمودند که ناو البته دستگاه خطرناکی است؛ اما خطرناک تر از آن سلاحی است که می تواند ناو را به قعر دریا بفرستد ؛ لذا بیانات معظم له و پاسخ ایشان در خصوص حضور نظامی آمریکا در منطقه، حائز اهمیت است.

معاون بازرسی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء (ص) با یادآوری ناکامی های دشمنان انقلاب اسلامی طی 47 سال گذشته تصریح کرد: امیدواریم که جنگ طلبی های شیاطینی ه


برچسب ها: تبلیغات - ناوهواپیمابر - تبلیغاتی - قرارگاه مرکزی - منطقه - خاتم الانبیاء - آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است

سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است