مطالب مرتبط:
آغاز عملیات اجرایی پنل های خورشیدی در 23 دستگاه اجرایی استان/نیروگاه 6 مگاواتی بیستون تا پایان سال وارد مدار می شود
ورود 25 مگاوات انرژی خورشیدی به مدار پیش از پیک مصرف تابستان
اتصال 2 نیروگاه خورشیدی ابهر به شبکه برق زنجان
صدور 15 مجوز جدید مرغداری گوشتی در زنجان
وزیر صمت: وارد مدار شدن 4600 مگاوات نیروگاه جدید در بخش صنعت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 اسفند 1404 ساعت 18:252026-02-27سياسي

صدور مجوز بیش از سه هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در همدان


استاندار همدان از صدور مجوز بیش از سه هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز همدان،  حمید ملانوری شمسی در نشست مشترک شورای معاونین استانداری و مجمع نمایندگان استان تصریح کرد: تاکنون بیش از هزار مگاوات وارد فاز اجرایی و بخشی نیز به شبکه سراسری متصل شده است و برنامه ریزی شده تا پیش از پیک سال آینده، 500 مگاوات دیگر به مدار وارد شود.

او با تشریح مهم ترین اقدامات اجرایی یک سال ونیم گذشته، بر نقش تعیین کننده تعامل قوا، مدیریت میدانی بحران ها و تقویت پایه اعتباری استان در شتاب بخشی به توسعه تأکید کرد.

استاندار همدان تعامل سازنده میان مدیریت اجرایی و نمایندگان را سرمایه ای راهبردی برای عبور از تنگنا های اقتصادی، تحریم ها و فشار های بیرونی دانست و گفت: پارسال جذب اعتبارات عمرانی استان با رشد 63 درصدی همراه بوده که این امر به معنای فعال سازی طرح های بیشتر در حوزه راه، بهداشت و درمان، زیرساخت های آب، برق و گاز، شبکه های فاضلاب و توسعه فضا های اداری و خدماتی است.

  در ادامه این نشست، نمایندگان استان در چارچوبی همدلانه، مجموعه ای از دغدغه های اجرایی، معیشتی، عمرانی و اجتماعی شهرستان ها را مطرح کردند.


برچسب ها: استان - نیروگاه خورشیدی - استاندار همدان - استاندار - همدان - نمایندگان - صدور مجوز
آخرین اخبار سرویس:

صدور مجوز بیش از سه هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در همدان

صدور مجوز بیش از سه هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در همدان