مطالب مرتبط:
اعلام قیمت برنج، خرما و تخم مرغ برای نمایشگاه های بهاره
تخم مرغ ارزان شد
تخم مرغ ارزان شد/ پایان تب تخم مرغ 20 هزار تومانی
تخم مرغ ارزان شد/ پایان تب تخم مرغ 20 هزار تومانی
تخم مرغ ارزان شد/ پایان تب تخم مرغ 20 هزار تومانی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 6 اسفند 1404 ساعت 13:402026-02-25اقتصادي

برنج، شکر، مرغ، گوشت، تخم مرغ و خرما در اینجا ارزان تر فروخته خواهد شد + جزییات


برنج پاکستانی 151 هزار تومانی در نمایشگاه بهاره توزیع خواهد شد.

- به گزارش جماران؛ تسنیم نوشت: رییس اتاق اصناف تهران از توزیع کالاهای اساسی به قیمت مصوب در نمایشگاه بهاره خبر داد.

حمیدرضا رستگار، رییس اتاق اصناف تهران، امروز در نشست خبری نمایشگاه های فروش بهاره، جزییات زمان و مکان برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

وی اعلام کرد: نمایشگاه فروش بهاره در مصلای امام خمینی ره همزمان با نمایشگاه قرآن، از 4 تا 15 اسفندماه به مدت 12 روز برگزار می شود و ساعت بازدید آن از 15 تا 23 تعیین شده است.

وی افزود: همچنین نمایشگاه پارک ارم سبز و سازمان گوشت تهرانپارس از 13 تا 22 اسفندماه به مدت 10 روز و فرهنگسرای خاوران و بوستان ولایت از 13 تا 27 اسفندماه به مدت 15 روز میزبان شهروندان خواهند بود.

ساعت فعالیت این چهار محل از 11 تا 23 اعلام شده است.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه تمامی کالاها توسط کارشناسان اتحادیه های صنفی قیمت گذاری می شود، تصریح کرد: قیمت ها به صورت پلمب در غرفه ها نصب خواهد شد و تخفیف کالاها بر مبنای حاشیه سود، بین 5 تا 30 درصد است.

وی افزود: با انجام مذاکرات و پیگیری های لازم با بانک ها، امکان خرید اعتباری از طریق سرویس های پرداخت های اعتباری فراهم شده است و مشتریان می توانند تا سقف 40 میلیون تومان با بازپرداخت چهارماهه خرید کنند.


برچسب ها: رییس اتاق اصناف تهران - نمایشگاه - اتاق اصناف تهران - رییس اتاق اصناف - اتاق اصناف - نمایشگاه بهاره - تهران
آخرین اخبار سرویس:

برنج، شکر، مرغ، گوشت، تخم مرغ و خرما در اینجا ارزان تر فروخته خواهد شد + جزییات

برنج، شکر، مرغ، گوشت، تخم مرغ و خرما در اینجا ارزان تر فروخته خواهد شد + جزییات