مطالب مرتبط:
کیهان یک فیلم جشنواره فجر را به اروتیک بودن متهم کرد
مهلت ارسال آثار به جشنواره فیلم مقاومت تمدید شد + جزییات
واکنش عجیب نعیمه نظام دوست به اعتراضات دی ماه / فیلم
تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره فیلم مقاومت
فیلم/ واکنش عجیب نعیمه نظام دوست به اعتراضات دی ماه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 اسفند 1404 ساعت 08:202026-02-23فرهنگي

اتهام عجیب کیهان به یک فیلم جشنواره فجر!


علیرضا معتمدی در تازه ترین اثر خود، «دختر پری خانوم»، بار دیگر ثابت کرده که برای تبدیل شدن به «فیلمساز»، فقط کافی است یک دوربین داشته باشید، - به گزارش تابناک به نقل از کیهان؛ این فیلم که سومین ساخته بلند معتمدی پس از فیلم های رضا (1397) و چرا گریه نمی کنی؟ (1402) محسوب می شود، در بهمن 1404 و در چهل وچهارمین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد.

نکته بامزه و تأمل برانگیز ماجرا اینجاست: آقای معتمدی نه فقط کارگردان، که نویسنده، تهیه کننده و حتی بازیگر نقش اصلی فیلم خودش است! گویی با یک شوی تک نفره در آینه طرفیم؛ جایی که فیلمساز، بر مدار خودشیفتگی هنری اش، همه پست ها را قبضه کرده تا مطمئن شود کسی مزاحم لذت خصوصی او نمی شود! اینجا دیگر با یک فیلم مواجه نیستیم، با یک اتاق شخصی مجهز به دوربین حرفه ای طرف هستیم که بهایش را هم بنیاد فارابی پرداخته است.

فیلم داستانش را در بستر دوران پاندمی کرونا روایت می کند؛ معتمدی از همین تراژدی جمعی، بستری ساخته برای روابط پیچیده شده در لفافه های روشنفکری.

انگار کرونا برای او نه یک فاجعه انسانی، که یک فرصت طلایی برای فروش هوس های سرکوب شده بوده است.

چه ترکیبی: مرگ و میر میلیونی در جهان، قرنطینه های اجباری و اضطراب جمعی از یک سو، و از سوی دیگر، آقای کارگردان مشغول وارونه سازی کلیشه های جنسیتی با پول مردم! هم پولش


برچسب ها: فیلم - معتمدی - جشنواره فیلم فجر - جشنواره - دوربین حرفه ای - دوربین - پاندمی کرونا
آخرین اخبار سرویس:

اتهام عجیب کیهان به یک فیلم جشنواره فجر!

اتهام عجیب کیهان به یک فیلم جشنواره فجر!