مطالب مرتبط:
سفره افطار در حرم ابا الایتام امیرالمؤمنین (ع)
تصاویر/ مناجات خوانی محمود کریمی در حرم مطهر رضوی
گزارش تصویری | جزء خوانی قرآن کریم در مسجدگوهرشاد حرم مطهر رضوی
جزء خوانی قرآن کریم در مسجد گوهرشاد - حرم مطهر رضوی
برگزاری ضیافت نور در دارالقرآن حرم مطهر رضوی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 3 اسفند 1404 ساعت 01:202026-02-21اقتصادي

صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی


معاون صنایع دستی و هنر های سنتی مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان، از حضور کپو دزفول در سفره های سحر و افطار حرم مطهر رضوی در ماه مبارک رمضان 1404 خبر داد.

- معاون صنایع دستی و هنر های سنتی مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان، از حضور کپو دزفول در سفره های سحر و افطار حرم مطهر رضوی در ماه مبارک رمضان 1404 خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان خوزستان ، سیدمحمد عبودزاده با اشاره به هماهنگی های انجام شده با مجموعه آستان قدس رضوی گفت: در راستای توسعه بازار، ترویج صنایع دستی بومی و معرفی ظرفیت های هنری استان خوزستان در سطح ملی، کپوی دزفول به عنوان یکی از شاخص ترین محصولات صنایع دستی استان، در سبد ماه مبارک رمضان حرم مطهر رضوی قرار گرفت و زینت بخش سفره های سحر و افطار زائران و مجاوران شد.

وی افزود: این اقدام علاوه بر معرفی هنر اصیل و ریشه دار خوزستان در فضای معنوی بارگاه ملکوتی امام رضا، گامی مؤثر در حمایت از هنرمندان و تولیدکنندگان بومی استان به شمار می رود و می تواند زمینه ساز توسعه تعاملات بیشتر میان خوزستان و آستان قدس رضوی باشد.

معاون صنایع دستی و هنر های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان با بیان این که کپو از الیاف طبیعی و با هنر دست بانوان هنرمند به ویژه در شهرستان دزفول تولید می شود، تصریح کرد: حضور این محصو


برچسب ها: حرم مطهر رضوی - صنایع دستی - ماه مبارک رمضان - خوزستان - مدیرکل میراث فرهنگی - حرم مطهر - ماه مبارک
آخرین اخبار سرویس:

صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی

صنایع دستی خوزستان زینت بخش سفره سحر و افطار حرم مطهر رضوی